Magie de Sărbători la kika

Spiritul Crăciunului ne învăluie cu lumina caldă și aromată a lumânărilor pline de candoare. Dar spiritul Crăciunului  înseamnă nu numai zăpadă, Moș Crăciun și cadouri ci și dăruire, speranțe, visuri. kika aduce magia sărbătorilor în magazin în zilele de 14 și 15 decembrie, printr-un eveniment plin de culoare.

Cei mici sunt invitați să participe la ateliere de pictură pe globuri, să creeze felicitări pentru Moș Crăciun folosindu-și propriile degete pe post de pensule și să realizeze decorațiuni personalizate - reni, steluțe, brazi, îngeri, ghirlande - pentru bradul de acasă.

Pe copiii și pe ce cei mari deopotrivă îi așteaptă două zile pline de veselie, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile și mai ales colindele.
Este o perioadă frumoasă pentru a dărui speranțe celor mai puțin norocoși, de aceea kika vă invită, tot în weekend-ul 14- 15 decembrie, să achiziționați din magazin coșuri pline cu bunătăți de la Hospice Casa Speranței.

Totodată, kika a pregătit cel mai mare târg de Crăciun. Fiecare va găsi ceva potrivit, nu doar pentru împodobirea bradului ci și pentru decorarea perfectă a locuinței, a mesei de Crăciun sau de Anul Nou.

Sute de idei de decorațiuni de Sărbători

Pentru amenajare nu există limite. Diversitatea ideilor deco de la kika aduce un minunat joc de culori și materiale în locuința voastră.  
Trendurile brandului austriac din această iarnă sunt pline de emoție. Fiecare colecție amintește de o atmosferă personală a Crăciunului – romantic, visător sau fastuos.


În carouri, bulinuțe sau tricoturi, decorațiunile de la kika aduc magia iernii acasă. Culorile verde, alb sau maro sunt în trend și transformă canapelele, băncuțele și mesele în oaze de liniște.
Puteți amenaja locuința cu decorațiuni romantice în stil rustic, cu materiale naturale, cum ar fi lemnul sau împletiturile sau într-un elegant stil clasic, folosind tonuri puternice de auriu.

Argintiul festiv și albul mat sau lucios vor crea un spațiu inedit. Zonele decorate cu aceste culori sunt pline de stil, astfel încât tema este potrivită pentru toți cei care doresc să aducă un pic din magia iernii în căminul lor.

Atmosfera de sărbătoare

Ideile creative nu au limite. Îmbină lumânări, pernuțe și alte elemente de decorațiuni în nuanțe de roșu, maro, mov cu clasicul auriu.
Aceste culori nobile asigură atmosfera de Crăciun și alocă fiecărui spațiu un aer de sărbătoare.
Pentru o masă de sărbătoare, poți opta pentru șervetele precum și alte accesorii în culori vesele.

Idei rafinate pentru cadouri
În cadrul târgului de Crăciun de la kika găsiți și cadouri rafinate. Pentru cei visători, cei mai potriviți sunt renii moi din pluș sau cănuțele cu motive vesele, pentru cei mai romantici vazele deosebite și figurinele în spiritul Crăciunului. Doamnele pot alege un model de veselă nobilă din porțelan, iar domnii decorațiuni de iluminat cu LED în diferite variante. Împachetează cu stil cadourile, în cutiile și în hârtia de ambalaj de la kika, apoi adaugă fundițe. Vor arăta senzațional!

O viaţă mai frumoasă şi amenajarea individuală a locuinţei - calitate ridicată la cele mai bune preţuri.
kika oferă o gamă largă de mobilier şi amenajări interioare pentru toate gusturile şi posibilităţile. Sortimentul de produse din cele peste 73 de magazine, cuprinde peste 50.000 de articole. Clienţii beneficiază de o ofertă bogată de produse, începând cu accesorii practice până la soluţii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelaşi acoperiş", kika oferă şi servicii de tipul livrare, montare, măsurare, proiectare, preluare de mobilier vechi şi multe altele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod