Decoratiuni speciale de Sarbatori!

O combinatie de crem si tonuri de rosu bogate reprezinta o transformare instanta pentru acest Craciun. Un contrast intre materiale (matase, in sau catifea) si design (un material imprimat cu un material uni) poate oferi un aspect mai interesant.

6. Un mod grozav si usor pentru a "condimenta" masa din sufragerie sau bufetul este sa asezi un bol plin cu fructe rosii(mere, de exemplu), asortate cu nuci. Pentru a adauga un plus de farmec incaperii, imprastie frunze de dafin sau crengute de brad la baza bolului.
Este un mod ieftin si practic prin care poti obtine un decor minunat pentru Craciun.

7. Oaspetii vor fi placut impresionati de ghirlandele de pin frumos aranjate deasupra usii de la intrare. In loc sa folosesti ghirlande din plastic, creaza un aranjament din crengute de brad, luminite verzi, panglici si cu ajutorul caruia poti decora usa, o fotografie sau o oglinda.

Un alt sfat ar fi acela de a aseza un grup de lumanari de diferite marimi, dar de o singura culoare, pe o farfurie, pe masa din hol.
Acest aranjament poate fi imbunatatit cu sfesnice pentru lumanari.

8. O solutie rapida pentru un semineu neinspirat este sa il impodobesti cu flori verzi si albe. Asaza deasupra lui niste lumanari rosii si o colectie de fotografii inramate, de la petrecerile de Craciun de anul trecut.

9. Nu uita sa iti decorezi baia! Asaza un rand de pahare pe dulapioarele din baie si umple fiecare pahar cu apa si lumanari plutitoare. Un bol plin cu betisoare de scortisoara si coji de portocale se va potrivi perfect decorului.

10. Includerea in decor a lumanarilor parfumate reprezinta un mod grozav de a oferi un aspect si o aroma de sarbatoare casei tale! Opteaza pentru culori cat mai vii: rosu, galben sau verde inchis.
Ia in considerare si numarul de lumanari pe care il folosesti, dar si locul in care le asezi, pentru ca parfumul trebuie sa fie subtil si nu sufocant; lumanarile din bucatarie si sufragerie nu trebuie sa fie foarte parfumate, pentru a nu intra "in conflict" cu aroma mancarii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod