Cum te pregătești de o excursie în familie și ce trebuie să iei la tine

Excursiile în familie sunt o modalitate minunată de a crea amintiri de neuitat și de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi ție! Însă până în ziua plecării cu toții știm ce urmează: împachetarea bagajului și planificarea călătoriei... iar atunci când ai copii mici, totul poate părea mult mai complicat!

Cum te poți asigura că vei avea parte de relaxare de succes în vacanță? Pregătindu-te din timp cu un plan de atac care să îți ofere liniște și pace pe întreaga durată a călătoriei, dar și pe durata planificării ei! Dacă este pentru prima oară când mergi alături de cei mici într-o excursie sau pur și simplu ai nevoie de câteva sfaturi utile, iată câteva idei care sigur o să îți vină în ajutor:  

1. Fă o listă cu lucrurile necesare pentru cei mici


Tricouri, cremă de soare, medicamente, jucăria preferată și multe altele... Cel mai important este să faci o listă care să includă lucrurile absolut necesare, iar mai apoi, dacă mai ai spațiu în bagaj, poți să adaugi elemente extra. Nu uita să te asiguri că ai haine pregătite pentru orice tip de vreme și medicamente pentru situații de urgență.

2. Urmărește un tutorial pentru împachetat bagaje


Dacă nu te poți hotărî asupra lucrurilor pe care vrei să le iei cu tine, cel mai util poate fi un tutorial care să te ghideze cum să îți organizezi spațiul din bagaje cât mai bine. Noi o să îți dăm un pont de la care să pornești! Încearcă să rulezi hainele! Nu numai că vei avea mai mult spațiu în bagaj, dar acestea vor fi mai puțin șifonate atunci când le vei despacheta. De asemenea, în loc să alegi varianta produselor tale cosmetice preferate în dimensiunea clasică, cel mai bine este să te rezumi la varianta lor în dimensiunea mini pentru călătorie. Dacă ai nevoie de produse speciale, nu uita că le vei putea găsi chiar și în drumul tău și astfel nu va trebui să te îngrijorezi că ai uitat ceva acasă.

3. Pregătește-te pentru o igienă personală corespunzătoare


Opririle pe drum pentru toaletă vor fi cu siguranță prezente și de aceea este absolut necesar să te asiguri că ești pregătită cu elementele de bază pentru o igienă personală ideală: hârtie igienică uscată și hârtie igienică umedă. Chiar dacă nu vei avea confortul de acasă, combinația perfectă dintre hârtia igienică uscată și hârtia igienică umedă Zewa va oferi întregii familii o senzație de încredere și curățenie pe tot parcursul călătoriei! De asemenea, hârtia igienică Zewa Kids nu numai că va avea grijă de pielea delicată a copiilor, dar și de mediul înconjurător, fiind biodegradabilă!  

P.S. Pentru o curățare mai bună, folosește întâi hârtia igienică uscată Zewa, iar apoi hârtia igienică umedă! 

 

4.Nu uita de snack-uri!


Ca să îți limitezi opririle constante către destinație nu uita să pregătești câteva snack-uri atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: fructe, sandwich-uri rapide și sănătoase, poate chiar și ceva dulce pentru extra energie! Iar ca să te asiguri că păstrezi tapițeria mașini curate, șervețelele umede pot fi aliatul tău în curățarea mânuțelor murdare ale copiilor tăi!  

5. Planifică-ți pauze pe durata drumului


Chiar dacă ești entuziasmată să ajungi la destinație cât mai repede, o pauză binemeritată poate fi utilă atât pentru șofer cât și pentru cei mici care pot deveni agitați sau plictisiți. Verifică din timp dacă în drumul tău ai câteva locații interesante unde poți face un popas de care să te bucuri în familie, fie că e vorba de o pauză de masă sau pentru toaletă.  

6. Bucură-te de fiecare moment


Chiar dacă pentru mulți dintre noi, pregătirile pentru vacanță pot fi destul de stresante, cel mai important este faptul că poți crea momente frumoase alături de familia ta! Lasă-i pe cei mici să se implice cât pot în pregătiri și arată-le pas cu pas cum te pot ajuta! Cu siguranță aceștia se vor bucura de noile experiențe trăite și vor deveni mai responsabili!

Pentru mai multe informații și sfaturi utile despre igienă, vizitează site-ul Zewa.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod