Cum să-ți decorezi curtea cu lumini. 20 de idei interesante

Decorațiunile luminoase nu sunt rezervate exclusiv sărbătorilor de iarnă, ci pot fi incluse în amenajarea curții și grădinii tale întreg anul.
Beculețele, ghirlandele luminoase, felinarele și lămpile solare decorative oferă un farmec aparte și te vor face să te simți ca într-o lume de poveste în fiecare seară. 

Este destul de ușor să îți decorezi curtea folosind luminițe, mai ales că acum există lămpi solare în diferite modele și forme. Dincolo de torțele clasice pe care le poți vedea în orice curte, poți folosi lămpi solare inedite, sub formă de felinare, de globuri luminoase sau ghirlande. La prima vedere nimeni nu va observa că funcționează cu energie solară, multe dintre ele imitând cu succes felinarele cu lumânări sau becurile electrice. 

Atunci când vrei să evidențiezi o alee, furtunul luminos, folosit pentru decorațiunile de iarnă, este o soluție perfectă.
Alege unul cu lumină albă sau galbenă și fixează-l pe lângă bordură. Îți va lumina calea în fiecare seară și va arăta excelent.

O investiție interesantă este pietrișul cu efect fluorescent. Acesta este tratat cu substanțe care strălucesc în întuneric, producând o lumină asemănătoare licuricilor. Este o alegere bună pentru a evidenția alei sau ronduri de flori.

De asemenea, poți folosi suporturi de flori cu lumină încorporată. Vei reuși în acest fel să-ți luminezi plăcut curtea sau terasa, dar și să-ți pui florile în evidență.

Descoperă 20 de imagini cu decorațiuni luminoase pentru grădină care te vor inspira. 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod