Cum să decorezi cu marmură verde, un nou trend spectaculos inspirat de Pinterest

Includerea elementelor din marmură aduce în mod sigur un plus de eleganță oricărei camere, dar această piatră naturală este costisitoare, astfel că trebuie să investești destul de mult pentru a o folosi în amenajările interioare.
Dar un trend interesant, inspirat de userii Pinterest, capătă amploare pe zi ce trece. Este vorba despre folosirea accentelor de marmură verde în decorul interior, prin metode ingenioase și accesibile. 

Tapetul sau elementele de decor inspirate de această piatră naturală sunt o variantă excelentă de a aduce un plus de rafinament unei încăperi. Poți folosi vase din marmură, mese cu blat din marmură sau elemente decorative care imită modelele și culorile naturale ale marmurei.

Marmura verde este un material natural în nuanțe intense sau delicate de verde smarald, care arată cât se poate de elegant și sofisticat.
În afara faptului că adaugă o pată de culoare și rafinament, această piatră naturală este deosebit de rezistentă. Poate fi inclusă în decorarea băilor, pentru placarea pereților și podelelor, dar este o variantă ideală și pentru blaturile de chiuvetă. 

De asemenea, marmura verde este inclusă și în amenajarea bucătăriilor, fiind foarte potrivită pentru placarea peretelui de deasupra blatului de lucru sau poți alege un blat din marmură verde.

Bineînțeles, toate aceste modalități de a folosi marmura verde sunt costisitoare.
Această piatră naturală cu nuanțe de verde închis provine în mare parte dintr-o zonă a Indiei numită Udaipur.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod