Cum puteți achiziționa cele mai moderne lustre LED de la ALESSANDRODESIGN.RO și părerile cumpărătorilor lor fideli

În contextul unei expansiuni accelerate a shoppingului online, părerile celor care deja au achiziționat un produs dintr-un magazin virtual devin din ce în ce mai importante.
Este ușor de înțeles de ce aceste opinii, review-uri sau testimoniale influențează decizia de cumpărare. Într-o piață online relativ tânără, incertitudinile multiple ale clienților sunt de înțeles, iar aici intervine mecanismul de împărtășire a experienței avute de cei care au cumpărat un anumit produs  dintr-un shop online.
Pornind de la toate aceste aspecte, iată experiențele avute cu magazinul online alessandrodesign.ro.

Aspectul general și gama de produse comercializate de Alessandrodesign.ro

Shopul are un aspect curat, aerisit, cu informații și specificații amănunțite ale produselor, iar diversele colecții prezentate conțin o gamă variată de produse, astfel încât vizitatorul are de unde alege produsul preferat.
Magazinul online Alessandrodesign.ro oferă celor care îl vizitează o gamă largă de colecții, de la soluții de iluminat cu led, până la tapet 3D, baterii sanitare sau jocuri pentru cei mici.

Pagina de Facebook Alessandrodesign.ro

Pagina de Facebook a unui magazin online este foarte importantă atunci când vrei să afli mai multe despre shop și experiența celor care au mai cumpărat. Pe această pagină poți găsi o mulțime de informații utile, cum ar fi cât de prompt ajung comenzile la clienți, cât de bune sunt produsele vândute, ce experiență au avut cei care au cumpărat de la ei si multe alte astfel de informații utile.
Așadar, accesând pagina Facebook Alessandro Design se pot vedea ce recenzii au lăsat cumpărătorii de-a lungul timpului.

Dintre cele peste 350 de păreri, iată câteva dintre ele:
N.O.: am comandat două lustre iar calitatea este foarte bună. Mulțumesc pentru promptitudine. *****
A.L.: Nu mi-au plăcut atunci când am deschis cutiile, după ce le-am montat însă, surpriză - arată super! Sunt foarte mulțumit! *****
L.A.: Pentru că sunt oameni serioși, cu lucruri de calitate, rezistente și cu multe modele interesante *****
V.G: Mulțumesc mult pentru seriozitate, produsele depășesc așteptarea, recomand cu încredere!  *****


Puteți vedea toate review-urile lăsate de clienții Alessandro Design pe pagina de Facebook cu același nume menționată mai sus. În general, părerile pozitive predomină, deși sunt și clienți care reclamă diverse probleme apărute din cauze care țin de transport, defecțiuni tehnice soluționate rapid sau considerente estetice.

Comanda plasată pe alessandrodesign.ro


La achiziționarea unui obiect pe atât de util pe cât de estetic, o lustra cu led cerc, comanda s-a realizat foarte ușor și intuitiv, iar ca metode de plată s-a putut selecta între varianta plății cash la livrarea produsului sau plata online, securizată.
Odată făcută plata online, comanda este finalizată. Se primește rapid un e-mail automat de confirmare a comenzii și faptul că va intra în pregătire pentru livrare. De asemenea, se primește și un awb alocat comenzii, pentru a putea urmări în timp real livrarea coletului.

A treia zi de la plasarea comenzii curierul a adus comanda. Lustrele au fost ambalate în cutii cu logo-ul și numele shopului inscripționate pe ele. Lustrele au ajuns în condiții foarte bune, fără zgârieturi sau alte inconveniente de ordin estetic sau funcțional. Modelul comandat a funcționat fără probleme.
Recomandarea furnizorului este să montați lustra cu ajutorul unui electrician.

Concluzii

  • Review-urile paginii sunt într-un număr destul de mare și ajută clienții să își formeze o părere general.Acestea se pot regăsi cu ușurință pe pagina de Facebook a shopului.
  • Gamă diversificată de produse și un aspect aerisit al site-ului
  • Politica de retur orientată spre client
  • Experiența plăcută în urma achiziției de pe platforma Alessandro Design

La final, punând cap la cap părerile și review-urile lăsate de clienți pe pagina de Facebook Alessandro Design, cât și experința de shopping, se poate spune că Alessandrodesign.ro este unul dintre magazinele on-line la care se poate apela cu încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod