Cum arată o bucătărie redecorată cu folie adezivă. Rezultatul e uimitor!

Fie că locuiești într-o casă închiriată, fie că nu vrei să cheltui o avere pe un proiect de renovare, poți avea o locuință ce pare desprinsă din postările cu multe aprecieri de pe Instagram sau Pinterest.
Tersey Regan, o tânără din Statele Unite, demonstrează că este posibil.

Tersey, care locuiește într-un apartament din Hoboken, New Jersey, a transformat o bucătărie cu faianță întunecată și un blat de bucătărie nu tocmai frumos într-una ce arată precum cele din revistele pentru amenajări interioare.

Nemulțumită de faianța în nuanțe închise de maro și verde din bucătăria apartamentului în care locuiește cu chirie, Tersey a găsit o soluție temporară care poate transforma orice spațiu. 



După cum a explicat pe blogul său, tânăra a găsit folie adezivă decorativă care arată precum faianța albă.
După ce a testat folosind câteva folii adezive, aceasta a realizat că soluția este una foarte bună și ușor de pus în practică, astfel încât a început "renovarea".



Cum nici blatul de bucătărie de culoare neagră nu îi era pe plac, Tersey a decis să îl acopere cu folie adezivă de culoare albă care imita perfect marmura. Tânăra a cumpărat role de folie care costă doar 9 dolari pe Amazon.



Deși arată incredibil, nu te lăsa păcălit. Tersey recunoaște că nu este ușor să aplici folia și spune că a fost nevoită să dezlipească și să lipească la loc pentru a elimina toate bulele de aer și pentru a acoperi perfect marginile blatului.
Dar la final, efortul a meritat.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod