Cum arată astăzi casa în care s-a filmat celebra comedie „Singur acasă”

Cum arată astăzi casa în care s-a filmat celebra comedie „Singur acasă”

În ultimii ani, vizionarea filmului „Singur acasă”, în luna decembrie, a devenit o adevărată tradiție, așa cum este și prepararea sarmalelor sau a cozonacului. Astfel, puțini sunt cei care pot să spună că nu cunosc povestea lui Kevin McCallister, băiatul uitat acasă de familie.
Pe aceia dintre voi care au vizionat filmul, ii invitam sa descopere in randurile de mai jos cum arata in prezent casa in care s-a filmat comedia, iar pe cei care nu cunosc povestea, ii invitam sa afle cateva detalii importante despre celebrul film. 

Cum arata astazi casa in care s-a filmat celebra comedie „Singur acasa”

In perioada sarbatorilor, cu totii urmarim faimosul film Singur acasa, impreuna cu cei dragi noua, dar putini stiu ca primul film din serie a implinit 28 de ani, pe 16 noiembrie 2018.
Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus incasari record de peste 476,7 milioane de dolari, desi la lansarea acestuia, nimeni nu se astepta la un asemenea succes. Ideea filmului a apartinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe pustiul Macaulay Culkin, astazi in varsta de 38 de ani, si a scris povestea special pentru el. Pelicula a fost turnata intr-o superba casa din Winnetka, suburbie a orasului Chicago, Illinois, SUA. Regizorul Chris Columbus (60 de ani) a dezvaluit de ce a fost ales acest grandios imobil pentru turnarea celei mai frumoase comedii de Craciun: “Aveam nevoie de o vila care sa se potriveasca pentru cascadorii, care sa arate ca o casa de vis  in acelasi timp”. Citeste în continuare...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod