Cele mai interesante decorațiuni de Crăciun pentru exterior

După ce ai terminat curățenia pentru Sărbători și ai împodobit bradul, nu uita să decorezi și exteriorul casei tale, pentru o atmosferă ca de basm.
Descoperă câteva idei interesante și ușor de pus în practică pentru decorațiuni de Crăciun pentru exterior. 

Nu este necesar să investești o mulțime de bani în figurine și decorațiuni de Crăciun scumpe pentru exterior. Este suficient să-ți pui imaginația la lucru și să creezi aranjamente deosebite, care nu te costă mai nimic.

De exemplu, poți să-ți faci o decorațiune ce imită un brad de Crăciun la exterior folosind o instalație luminoasă lungă și câteva bețe din lemn sau țevi din metal.
Înfinge bețele în pământ astfel încât să formezi o piramidă. Împletește apoi instalația luminoasă pe forma realizată. Atunci când aprinzi beculețele, rezultatul va fi o decorațiune luminoasă ce imită un brad luminos de Crăciun.

Nu îți place deloc să agăți instalațiile de beculețe pe casă sau pe teresă? Evită această activitatea periculoasă realizând decorațiuni foarte interesante cu ajutorul instalațiilor luminoase pe care să le așezi în aranjamente deosebite.
Creează impresia unui foc de vreascuri așezând într-un vas de metal câteva bucăți de lemn pe care să așezi o instalație cu lumină galbenă. De asemenea, poți pune instalațiile luminoase care funcționează pe baterii în felinare din sticlă. 

Pentru a decora toată casa cu luminițe, o variantă foarte simplă este aceea de a investi într-un aparat cu lumină laser care proiectează luminițe pe pereții exteriori ai casei. Este mult mai simplu de folosit și mai ieftin decât varianta clasică de a împodobi casa cu furtun luminos sau instalații cu leduri.

Nici de ușa de la intrare nu ar trebui să uiți.
Realizează decorațiuni din crenguțe de brad sau coronițe, pe care să le împodobești cu globuri și chiar luminițe. Un brad în ghiveci este o altă variantă interesantă pentru intrarea în casă. Împodobește brăduțul și așază-l lângă ușa de la intrare. Avantajul este acela că bradul va rezista mult mai bine afară, iar primăvara îl poți planta în curte.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod