Cea mai bună rețetă cu creveți. Ingrediente despre care nu știai că se combină perfect

Îți plac la nebunie creveții? Atunci trebuie să încerci cea mai bună rețetă cu creveți care merg de minune cu două ingrediente secrete.
Creveții conțin multe proteine, vitamina B12 care este extrem de importantă pentru sănătate, dar și o cantitate mare de seleniu. Constituie alegerea perfectă pentru oricine, fiind printre fructele de mare preferate de majoritatea persoanelor. Deoarece nu conțin multe grăsim saturatei, creveții pot să fie incluși în curele de slăbire, deoarece furnizează o cantitate mare de proteine și sunt sățioși. 

Acizii graşi omega 3, despre ale căror proprietăţi benefice pentru sănătate vorbesc toţi medicii nutriţionişti, se găsesc în cantităţi foarte mari în creveţi.
Aceştia au beneficii atât în funcţionarea creierului, cât şi în cea a sistemului cardiovascular. De asemenea, trebuie să știi că creveții au un conținut mare de fier, un mineral foarte important pentru prevenirea îmbătrânirii premature, prin acţiunea sa asupra radicalilor liberi din organism. În plus, are rolul de a stimula sistemul imunitar, în timp ce contribuie şi la menţinerea sănătăţii sistemelor osos şi muscular.

Astfel că poți să consumi creveții în combinații cât mai simple și sănătoase pentru a furniza corpului nutrienții de care are nevoie.
Nu exagera cu consumul lor, dar ai grijă să-i incluzi în planul tău alimentar!

Ca să faci cea mai bună rețetă cu creveți trebuie să știi că aceștia se combină perfect cu două ingrediente secrete: avocado și castraveții. Chiar dacă sunt recunoscute deja combinațiile dintre paste și creveți, unt/usturoi și creveți sau creveți pane trebuie să știi că aceștia se potrivesc de minune cu avocado și castraveții. În plus, această rețetă este una simplă, rapidă și potrivită chiar și pentru cei care țin cură de slăbire, dacă este consumată cu măsură.


Cum să faci cea mai bună rețetă cu creveți


Ai nevoie de:
- 1 lingură cu ulei
- 1 lingură cu mix condimente (paprika, cimbru, oregano, pudră de ceapă, pudrp de usturoi, sare, piper, piper Cayenne)
- 500 de grame de creveți
- 1 castravete lung
- pastă de avocado cu ceapă verde, pătrunjel sau coriandru verde, zeamă de lămâie, sare, piper.

Creveții se amestecă cu puțin ulei și mixul de condimente, după care se prăjesc într-o tigaie pe foc mediu până când se rumenesc bine.
Taie rondele de castravete pe care pune câte o linguriță de pastă de avocado și un crevete bine prăjit.

Inspiră-te și din galeria atașată pentru a găti cele mai bune rețete cu creveți!

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod