Casa ta. Oglinzi spectaculoase care-ţi transformă locuinţa. 50 de imagini

Oferă impresia de spaţiu în camerele mici, cresc luminozitatea în cele cu puţină lumină naturală şi au capacitatea de a crea o atmosferă glamour în orice încăpere

Oglinzile sunt excelente pentru a oferi impresia de spaţiu într-o cameră mică. Plasează o oglindă masivă în spatele unei canapele şi vei obţine instant senzaţia de mai mult spaţiu sau aşază o oglindă decorativă sau un set de oglinzi pe unul dintre pereţi.

Şi camerele întunecoase pot beneficia de pe urma oglinzilor. Aşază o oglindă supradimensionată pe peretele opus ferestrei pentru ca lumina să fie reflectată în toată camera. De asemenea, un proiect foarte simplu este să lipeşti un set de oglinzi pe tavan, în jurul lustrei.

Lumina becurilor va fi reflectată şi camera ta va deveni mult mai luminoasă fără o investiţie prea mare

Obiectele de decor sau cele de mobilier cu suprafeţe care imită oglinda sunt o alegere ideală dacă vrei să-i oferi un aer glam unei încăperi. Prin strălucirea lor, oglinzile oferă senzaţia de lux şi opulenţă. Dacă vrei ca dormitorul tău să fie mult mai sexy, plasează o oglindă masivă într-un colţ, sprijinită pe perete sau două oglinzi mai mici plasate deasupra noptierelor.

Tăvile şi platourile din sticlă cu efect de oglindă pot fi de asemenea folosite pentru a aduce un plus de strălucire în locuinţa ta.

Ai grijă ca toate oglinzile masive pe care le plasezi în casa ta să fie foarte bine ancorate pe podea sau pe pereţi astfel încât să eviţi orice risc de accidente.

De asemenea, optează pentru oglinzi care au o folie protectoare pe spate, ce previne împrăştierea cioburilor în cazul în care se sparg. Evită să aşezi oglinzi de mari dimensiuni în camerele copiilor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod