Brad de Crăciun pentru o locuință mică. Cum să-l alegi?

Brad de Crăciun pentru o locuință mică. Cum să-l alegi?

Imaginile cu un brad imens de Crăciun te fac să suspini, pentru că știi că tu nu ai loc pentru unul atât de impunător în casa ta?
Chiar dacă ai o locuință mică, te poți bucura de un decor superb de sărbători. Tot ce trebuie să faci este să respecți câteva reguli de amenajare, iar rezultatul va arăta uimitor. Iată cum să alegi bradul și cum să-l așezi pentru a se potrivi de minune în casa ta:

Alege un brad scund și bogat

Prima regulă este aceea de a adapta bradul de Crăciun dimensiunii locuinței tale. Dacă te străduiești să înghesui un brad masiv în casa ta, efectul va fi acela de spațiu și mai mic.
În comparație cu copacul masiv, încăperea va părea și mai mică. Alege în schimb un brad scund, dar foarte bogat. Vei avea astfel un mini-brad, care se va potrivi perfect cu locuința ta.


Înalt și subțire

Dacă nu ai spațiu pentru un brad masiv, atunci experimentează folosind un design contemporan, menit să se potrivească apartamentelor și garsonierelor din marile orașe. Este vorba despre brazii înalți și subțiri, cu un aspect elegant. Sunt fie artificiali, fie realizați din crengi naturale de brad, legate sub forma unui brad în miniatură.


Brad în ghiveci

În ultimii ani, au devenit foarte populari brazii în ghiveci. Este vorba despre puieții de brad în ghiveci, care arată precum brazi în miniatură.
Au avantajul că rămân verzi pe toată durata sărbătorilor, iar în primăvară pot fi plantați. Dar dacă vrei să supraviețuiască perioadei festive, au nevoie de îngrijire specială. Trebuie să păstrezi bradul în ghiveci la o temperatură mai joasă, evitând sursele de căldură, și va trebui să îl uzi din când în când.


Așază-l în colț

Un brad de dimensiuni medii își găsește cu greu locul într-o cameră mică. Dar o regulă de bază este aceea de a-ți așeza bradul într-un colț al camerei.
Vei folosi în acest fel un spațiu rămas liber, iar încăperea nu va părea înghesuită.



Pune-l pe o masă

O măsuță de cafea este soluția perfectă pentru a oferi unui brad mic mai multă vizibilitate. Pe lângă faptul că vei elibera locul de sub brad, în care poți așeza cadourile, brăduțul tău va fi mult mai vizibil și va părea impunător.



Foto: housetohome.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod