Adu caldura in casa ta

Vantul rece de afara te trimite parca spre caldura casei tale. O cana cu ceai sau ciocolata calda, o patura moale si nici nu vei mai simti nevoia sa iesi din casa.
Vantul rece de afara te trimite parca spre caldura casei tale. O cana cu ceai sau ciocolata calda, o patura moale si nici nu vei mai simti nevoia sa iesi din casa. Este timpul sa-ti aranjezi casa corespunzator sezonului. Iata 6 solutii ce te ajuta sa alungi frigul din casa.

1. Impodobeste canapelele si scaunele cu paturi moi si colorate. Nu uita nici de podea. Scote din raft carpetele groase pe care sa calci cu placere.

2. Inveleste-ti patul din camera ta intr-o paturica moale, iar la ferestrele din aceeasi camera pune draperii colorate, dar groase.


3. Nu uita sa aranjezi un pic si mobila. Sa schimbi locul canapelei sau mesei daca se afla in zonele racoroase ale casei. Toata vara ai cautat racoarea, acum trebuie sa te indepartezi de ea.

4. Acum este momentul, sau mai bine spus anotimpul, in care cartile pe care vrei sa le citesi cu o cana de cafea fierbinete alaturi trebuie sa iti stea la indemana. Daca masuta de cafea nu este destul de incapatoare, aseaza un sacun langa ea. Pe el se vor afla cartile mentionate mai sus, jocul de sah, cel de scrabble si cartile de joc.


5. Casa ta este binecuvantata cu un semineu? E, nu e inca momentul sa il aprinzi, dar poti aseza cateva lumanari pe o farfurioara pe care sa o pui in semineu. Aprinde lumanarile si senzatia de caldura va fi prezenta in camera ta. Daca nu ai semineu, poti aseza lumanari micute in pahare de martini. Adauga si putina apa in pahar pentru a nu se sparge si imprastie-le apoi prin toata casa.

6. Imprumuta de la natura. Frunze uscate si frumos colorate, ghinde, conuri de brad si pietricele - combina-le dupa placul inimii si aseaza-le in boluri sau farfurioare adanci.
Vei avea o toamna calduroasa in casa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod