Accesorizeaza-ti baia!

Ti-ai schimbat de curand gresia in baie si nimic nu se mai asorteaza cu noua culoare. Sau poate ca pur si simplu simti nevoia de ceva nou in baiata. Nimic mai simplu.
Ti-ai schimbat de curand gresia in baie si nimic nu se mai asorteaza cunoua culoare. Sau poate ca pur si simplu simti nevoia de ceva nou in baiata. Nimic mai simplu. Putina culoare in cui - agati un prosop. Putinaculoare pe jos - un covoras nou.

Si poti face o multime de alte schimbari sau retusuri:

Covorasele de baie de exemplu le gasesti intr-o varietate de culori,din bumbac sau acril, in doua sau mai multe piese, gen prosop sau genmocheta. Nu exista nici o regula in alegerea unui astfel de accesoriu- alegi tot ce iti place.
Ce daca culoarea lui nu se potriveste cugresia? Daca tie iti place si te relaxeaza este tot ce conteaza.

Prosoapele le gasesti intr-o varietate si mai mare. Difera culorile,dimensiulile. Poti opta pentru un set si vei avea un singur model deprosop de la mic la mare sau poti face si aici combinatia dorita. Dacaiti place la sauna, gasesti si prosoape speciale pentru ea - adica maiinguste si mai lungi.

Halatele sunt lungi, scurte, cu gluga, fara gulga, cu fermoar, fara,uni, in dungi sau in carouri. Tot gustul tau intervine si aici.
Alegeunul foarte calduros in care sa te infasori dupa ce faci baie fierbintesau unul care prin culoare si textura sa te faca sa te simti cat mairelaxata.

Daca nu te-am convis pana acum sau nu vrei sa investesti in toate asteapoti schimba atmosfera in baia ta cu suportul de sapun sau cel pentruperiuta si pasta de dinti. Unul amuzat sau unul mai serios, transparentsau nu, cu o forma normala sau una iesita din comun - pentru toategusturile.

Bineinteles, nu trebuie sa uiti de spumantul de baie. Si aici alegerase face tot in functie de gusturi, adica mai bine spus de arome - mar,trandafir, orhidee, vanilie, miros de lemn - trebuie sa te atraga ceva.

Sapunul, la fel ca spumantul de baie, il alegi in functie de mirosulpreferat.
Si aici sa-ti vand un pont: sapunul din ulei de plante esteextraordinar si chiar daca este ceva mai scump (in jur de 245.000 lei)este mult mai durabil decat unul normal.

Daca ti-am atras macar un pic atentia, atunci probabil vei da o raitaprin magazine sa-ti accezorizezi baia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod