7 modalități prin care să aduci energia pozitivă în casa ta, folosind Feng Shui

Fiecare început de an aduce dorința de schimbare și de înnoire, de a renunța la obiceiurile nocive și de a atrage energia pozitivă.
Iar acest lucru se aplică cel mai bine când vine vorba de locuința ta. Acum este momentul perfect să faci schimbări menite să-ți creeze un spațiu primitor, care te face fericită și îți oferă o stare de bine. Practica Feng Shui este o modalitate prin care poți obține toate acestea. Iată ce reguli să respecți pentru a atrage energia pozitivă în casa ta, potrivit housebeautiful.com:

Menține ușa de la intrare în condiție perfectă

Ușa de intrare în casă reprezintă bunăstarea și ar trebui menținută în condiție perfectă. Pentru a atrage energia pozitivă asupra ușii principale, așază o plantă frumoasă și o sursă de lumină pe oricare parte a ușii.

Organizează holul

Holul de intrare reprezintă oportunitățile. Ai grijă ca holul să fie ordonat și liber, astfel încât energia să poată circula.
Pune hainele și încălțările într-un dulap închis, pentru ca energia să nu fie blocată de ele și să stagneze. Pentru a activa energia Chi benefică în hol, așază o oglindă frumoasă și flori proaspete. Florile proaspăt tăiate sau cele în ghiveci reușesc să amplifice energia pozitivă în orice spațiu.

Așază corect aragazul și chiuveta

Bucătăria este un spațiu vital pentru că energia sa reprezintă hrana, dar și armonia în relațiile celor care locuiesc în acea casă. Ai grijă ca chiuveta și aragazul să nu fie așezate în zone opuse unul față de celălalt, pentru că indică certuri în cuplu din cauza opoziției apa și foc. Culorile din bucătărie sunt de asemenea foarte importante.
Evită prea mult negru și roșu, care la rândul lor pot provoca tensiuni ale elementelor apă și foc. 

Aranjează corect mobila din living

Asigură-te că mobila din living este dispusă echilbrat în încăpere. Nu bloca nicio ușă cu mobilă și așază canapeaua lângă un perete, care le va oferi celor ce stau pe ea un sentiment de susținere. Pentru a activa energia care aduce bogăție, pune o veioză sau un corp de iluminat într-un colț diagonal opus față de ușa de intrare în cameră.

Decorează dormitorul în culori neutre

Pentru un somn odihnitor, dormitorul ar trebui să fie decorat în nunațe neutre, deschise. Patul trebuie să aibă o tăblie și să fie poziționat cu tăblia lângă un perete solid.
În mod ideal, patul nu ar trebui să fie așezat în linie cu ușa de intrare în dormitor. Alege un pat cu tăblie la ambele capete, care oferă o senzație de susținere și siguranță. 

Nu lăsa ușa de la baie deschisă

Menține întotdeuana baia curată, cu ușa închisă și capacul toaletei coborât. Această zonă reprezintă în tradiția Feng Shui un loc pe unde se poate scurge bunăstarea. Așază plante în ghiveci în baie, pentru că acestea au capacitatea a absorbi apa și de a împiedica risipa de energie pozitivă.

Menține curtea și grădina ordonate

Grădina din fața casei reprezintă viitorul, de aceea trebuie să te asiguri că arată întotdeauna frumos. Plantează flori și arbuști decorativi și ai grijă să arate mereu bine.
Grădina sau spațiul din spatele casei simbolizează sănătatea și bogăția, astfel că trebuie să le menții într-o formă bună. Gardurile trebuie să fie bine îngrijite și remediate atunci când apar probleme pentru că ele semnifică starea de siguranță și stabilitate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod