Idei de picnic

5 idei de preparate rapide pentru un picnic reușit

 

3. Fructe plus cremă de ciocolată, un desert delicios pentru picnic

Ca să optezi pentru ceva fresh la desert poți să pui în două caserole un mix de fructe și cremă de ciocolată. Această combinație este delicioasă și va fi pe placul oricărui iubitor de ciocolată.


4. O tartă quiche este ideală pentru un picnic

 
O poți face de acasă, fără mari bătăi de cap, iar la picnic se poate consuma alături de roșii cherry sau o salată simplă. Însoțită de un pahar de vin alb sau roze rece se transformă într-un adevărat răsfăț.
Se poate face cu o mulțime de ingrediente, în funcție de preferințele tale, însă o quiche cu ceapă și șuncă este printre cele mai simple combinații la care poți apela rapid. 

De asemenea, o variantă mai ușoară ar fi aceste bărcuțe cu foi subțiri de plăcintă puse în forma pentru brioșe și umplute cu același amestec. Astfel, vei obține mini-quiche care sunt mai ușor de transportat.

Ingrediente
400 grame de aluat fraged
50 de grame de unt
3 ouă
400 mililitri de smântână lichidă
400 grame de ceapă albă
bacon, în cantitatea dorită
sare
piper
nucşoară
mărar

Mod de preparare
Ceapa și baconul se taie cuburi, apoi se călesc în puțin ulei.
Ouăle și smântâna lichidă se omogenizează într-un bol. Aluatul se întinde pe o tavă și se dă la cuptor 10 minute sau până când face o crustă. Apoi se scoate, se pune compoziția de bacon, ceapă, smântâna cu ou, unt și mărar. Totul se dă la cuptor cca. 15 minute. Se servește cu mix de salată.


5. Cheesecake fără coacere la borcan

 
Dacă adori cheesecake-ul poți să faci o combinație simplă și rapidă pentru picnic. Un cheesecake fără coacere, așezat în straturi într-un borcan va fi ușor de transportat și un desert răcoritor pentru o ieșire la iarbă verde. 

Pentru bază folosește biscuiți graham mărunțiți și amestecați cu puțin unt topit.
Pentru a obține o cremă delicioasă pe care să o așezi peste stratul de biscuiți trebuie să mixezi cremă de brânză cu coajă de lămâie, zahăr praf și puțin extract de vanilie. 

Aceste straturi sunt complimentate de unul generos cu afine puse puțin pe foc împreună cu zahăr, zeamă de lămâie și puțin amidon de porumb la final, care va întări puțin dulceața. De asemenea, poți să folosești și alte fructe pentru a obține combinația preferată. Acest cheesecake la borcan este ideal pentru un picnic și va fi pe placul tuturor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod