4 plante care aduc bunăstare, iubire și sănătate în casa ta

Plantele sunt multifuncționale. Acestea nu numai că pot reprezenta piese de design elegante, ci pot aduce și noroc în casa locuitorilor casei. Multe persoane aleg plantele în funcție de întreaga estetică pe care vor să o creeze. Alți factori includ mărimea și îngrijirea. Cu toate acestea, poți alege și plante care aduc bunăstare, iubire și sănătate. Iată care sunt acestea!

Ce plante care aduc bunăstare, iubire și sănătate poți aranja în casa ta?


1. Palmieri


Palmierii, fiind una dintre cele mai mari plante de interior, pot fi elementul perfect care să delimiteze două camere, aducând și puțin farmec natural în casă. Aceste plante tropicale atrag energia bună. De fapt, palmierii atrag orice element feng shui lipsă sau absent în cameră.

2. Arborele de jad


Arborele de jad este o plantă suculentă, cunoscută pentru faptul că aduce rezultate pozitive în bogăție și prosperitate. Este o plantă de dimensiuni medii, care arată bine în orice loc, dar pentru feng shui este mai bine să pui arborele de jad pe biroul de acasă, deoarece atrage banii și succesul în afaceri.
În mod tradițional, este plasat în apropierea intrării, pentru a bineveni succesul proprietarului.

3. Orhidee în ghiveci


Orhideele reprezintă una dintre cele mai frumoase plante care înfloresc și sunt amplasate în case mai ales ca un element de design. Cu toate acestea, orhideele sunt mai mult decât o plantă frumoasă. Conform feng shui, orhideele aduc noroc în dragoste. Acestea îmbunătățesc relațiile actuale, dar, mai important, cresc șansele de a atrage un nou partener romantic.
Un alt beneficiu al orhideelor este că eliberează oxigen pe timp de noapte, așa că amplasarea lor în dormitor poate ajuta proprietarii să doarmă mai bine.

4. Bambus norocos


Numele este un pic înșelător, deoarece nu este un bambus, ci o dracaena. Porecla este doar dovada importanței pe care această plantă o are în casa norocului, deoarece bambusul norocos este cunoscut pentru faptul că aduce pace, sănătate, dragoste și noroc în casă. Aranjamentul, adică numărul de tulpini, indică averea pe care o atrage.
În ceea ce privește plasarea, estul casei se concentrează pe familie, sud-estul este centrul bogăției, iar plasarea bambusului norocos în ambele zone ar fi benefică. Proprietarii care nu au timp suficient pentru a avea grijă de plante au noroc, deoarece această plantă nu are nevoie de multă îngrijire. Doar de puțină lumină și de apă purificată.

Poți alege una dintre plantele de mai sus sau chiar și pe toate, dacă vrei să dai o notă naturală atmosferei din casa ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod