4 modalităţi reale de a câştiga bani muncind de acasă



3. Pune-ţi casa la dispoziţia turiştilor

În situaţia în care ai o locuinţă de dimensiuni generoase sau, cel puţin, una căreia nu îi foloseşti cel puţin o cameră şi, totodată, toleranţa ta faţă de străini este foarte mare, te poţi transforma într-o gazdă de ocazie.

Înscrie-te pe site-uri precum Airbnb.com unde vei fi contactată de turişti interesaţi să viziteze România şi/sau oraşul în care locuieşti. Poţi primi oferte în orice anotimp al anului, iar dacă serviciile pe care le oferi sunt de bună calitate, iar preţul, accesibil, numărul cererilor va creşte cu siguranţă.

4.
Creează şi vinde produse handmade


Îţi place să găteşti? Transformă-ţi pasiunea într-o afacere profitabilă deschizându-ţi o mică afacere online (macăr într-o primă fază) cu produse homemade, gourmet etc. La fel de bine, îţi poţi folosi creativitatea şi talentul pentru a crea bijuterii handmade, haine tricotate sau orice alt tip de produse pe care te pricepi să le confecţionezi în intimitatea căminului tău.

S-ar putea să îţi fie necesare cursuri de pregătire, dacă nu stăpâneşti arta confecţionării de produse handmade, după care de fotografii de calitate care să îţi ilustreze creaţiile, plus de un site/blog în care să le promovezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod