30 cele mai interesante paturi și balansoare pentru relaxare în aer liber

Pe măsură ce se încălzește vremea, ne dorim să petrecem tot mai mult timp în aer liber, să ne bucurăm de natură și să ne relaxăm.
Iar unele invenții în materie de hamace, balsoare și paturi pentru exterior sunt absolut fenomenale și reușesc să ducă la un cu totul alt nivel astfel de clipe. 

Balansoarul sub formă de cuib suspendat este una dintre aceste invenții. A devenit foarte popular în ultimii ani pentru că arată excelent în grădină sau pe terasă, dar și pentru că este foarte comod și relaxant. Te poți cuibări într-un astfel de balansoar ca să citești, să savurezi o limonadă rece într-o zi fierbinte de vară sau chiar să dormi. 

Pentru cei care au suficient spațiu pe terasă sau în curte, un pat pentru exterior este o altă variantă perfectă pentru relaxare în aer liber.
Alege unul cu baldachin, astfel încât să te poți proteja de insecte.

Nu este neapărat nevoie să investești foarte mulți bani într-o piesă de mobilier pentru relaxare la exterior. Îți poți face un pat, un șezlong sau chiar un balansoar folosind materiale reciclate așa cum sunt paleții din lemn. 

Iar dacă vrei să dormi noaptea afară sau să admiri stelele, atunci trebuie să știi că există o invenție deosebită care îți permite să faci asta fără să-ți fie frig sau să te înțepe insectele.
Este vorba despre un igloo gonflabil, transparent, pe care să îl montezi sub cerul liber. 

Descoperă 20 de idei de mobilier pentru relaxare în aer liber.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod