18 trucuri de design pentru un apartament mic

Oricine visează să aibă o casă mai mare, chiar și cei care locuiesc deja într-una suficient de mare...
Dar lipsa spațiului nu înseamnă neapărat că ai o locuință mică, ci poate fi un semn că nu folosește la adevărata valoare spațiul pe care îl ai deja. Dacă visezi să ai o locuință cu un aspect aerisit și relaxat, atunci ar trebui să folosește trucuri ingenioase de design care îți permit să utilizezi la maximum fiecare colțișor din casa ta.

Arhitecții și designerii au întotdeauna cele mai bune soluții, iar creațiile lor sunt de-a dreptul impresionante. De exemplu, dacă ai o baie foarte mică, poți monta chiuveta deasupra bazinului de apă al toaletei.
Nu doar că vei economisi spațiu, dar în același timp vei economisi și apă și vei proteja natura. Apa cu care te speli pe mâini este stocată în bazin și o vei folosi apoi pentru a trage apa la toaletă. 

De asemenea, dacă visezi să ai propria măsuță de toaletă la care să te machiezi și să te coafezi în fiecare zi, dar nu ai suficient loc, ar putea exista totuși o soluție. Ai nevoie de o masă dublă, care se transformă din birou în măsuță de toaletă prin simpla ridicare a blatului. 

Există o mulțime de idei pentru economisirea spațiului care în mod sigur te vor uimi.
Descoperă câteva dintre ele din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod