700 de locuri de munca la "Angajatori de top"

Targul de joburi "Angajatori de top", care va avea loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti, este organizat de compania de resurse umane Catalyst Recruitment Solutions, specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente.

Targul de joburi "Angajatori de top", care va avea loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti, este organizat de compania de resurse umane Catalyst Recruitment Solutions, specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente. "Ne asteptam ca, in total, sa avem peste 15.000 de vizitatori", spune Larisa Serban, project manager la Catalyst Solutions. 

Peste 700 de joburi (oferte concrete de angajare, programe de management trainee, internshipuri, stagii de practica) vor fi oferite de 60 de companii expozante, cu renume in domeniul lor de activitate. Industriile cel mai bine reprezentate vor fi: IT&C (Adobe, Oracle, Thales, HP, Microsoft, Clarity Systems, TeamNet, Viveo Toptech), consultanta (BearingPoint), telecom (Vodafone, Romtelecom), bunuri de larg consum (Kraft Foods, JTI, Pepsi Americas, Star Foods, Coca-Cola HBC, Nestle, Danone, BAT), retail (Real Hypermarket, Lidl Romania, Cora, Kaufland), banking (BCR, BRD Groupe Societe Generale , Provident Financial), servicii de externalizarea afacerilor (Accenture, HP, WNS, Wipro, Genpact).

Sanse foarte mari pentru cunoscatorii de limbi straine

 
Ofertele de angajare sunt variate, ca exemplu in domeniul financiar - financial controller (Nestle Romania), logistica - costing analyst (Nestle Romania), contabilitate - internship in marketing, audit traineeships (PricewaterhouseCoopers), inginerie - trainee program in Germany.

Fata de editiile trecute, organizatorii subliniaza ca se remarca o crestere a interesului angajatorilor pentru candidatii care cunosc si a doua limba straina, pe langa limba engleza. Vor fi oportunitati in cadrul evenimentului pentru cei care cunosc limba franceza, germana, italiana, spaniola, si chiar pentru limbi straine mai putin raspandite in Romania: olandeza, finlandeza, ceha, bulgara, rusa.


 

Posturi bune si pentru seniori


Vor fi scoase la concurs si posturi de management pentru seniori, de exemplu manager de produs pentru Directia de Dezvoltare Afaceri si Produse (BCR), senior reporting and budgeting analyst (Provident Financial), territory sales manager (JTI), manager customer service (Kraft Foods), business analysts (Vodafone Romania), technology consultants (BearingPoint), senior system engineers.

Pozitii deschise sunt si in provincie, de exemplu manager dezvoltare pentru orasul Brasov (Provident Financial), ABAP consultants pentru Sibiu (BearingPoint).
 

CV clinic


Organizatorii au pregatit si o sectiune de consiliere in cariera, CV Clinic, unde candidatii vor primi suport pentru pregatirea CV-ului. Aceasta sectiune din eveniment s-a bucurat de un succes puternic la editia anterioara, cand au primit feedback peste 3.000 de candidati.


 

Care e programul


Pe parcursul celor doua zile se vor derula si workshopuri de cariera, atat pentru studenti, cat si pentru profesionisti, sustinute de reprezentanti ai unor mari companii. La seminariile de cariera se adauga workshop-uri tematice: Talent Recruitment, "Cum pot sa-mi continui studiile in Europa sau SUA?" si Cariere in IT: "Cum faci trecerea de la developer la project manager?".
"Angajatori de top" este deschis vizitatorilor vineri, in intervalul 10,00 – 18,00, si sambata intre orele 10,00 si 17,00. Accesul este liber, insa pe baza de preinscriere pe Hipo.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita florentina pe 31 Oct 2009, 13:57
    buna ziua

    Buna ziua As dori sa ma angajez la firma dumneavoastra daca se poate .Am 11 clase am luctat ca lucrator comercial 3 ani. va multumesc o zi buna

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod