Maia Morgenstern urca pe scena The Woman, Conferinta de Leadership Feminin din Cluj-Napoca

Maia Morgenstern, cunoscuta actrita la nivel national si international de teatru si film a confirmat prezenta la cea de-a V-a editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman ce va avea loc in 10 martie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Evenimentul va reuni peste 300 de femei din mediul de business romanesc cu scopul de a  dezvolta comunitatea de femei de afaceri din Romania, dar si de a oferi cunostinte legate de management, leadership, CSR sau lifestyle.  Conferinta The Woman, ce sta sub semnatura agentiei de evenimente Libero Events, revine in martie 2016 la Cluj-Napoca cu un numar mai mare de speakeri si noi subiecte de discutie pentru femeile dornice sa se dezvolte atat profesional, cat si personal.

Peste 10 speakeri vor impartasi publicului din experientele profesiei in cadrul prezentarilor, dezbaterilor si workshopurilor incluse in agenda evenimentului. Alaturi de Maia Morgenstern, printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se afla si Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) si Mihaela Ginju (Partener &Director Executiv Erudio).

Maia Morgenstern ocupa din 2012 functia de Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel national si international.

Unul dintre cele mai importante premii din cariera sa il ocupa premiul obtinut in 2004 la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Buna Actrita din filmul „Patimile lui Hristos”, unde a interpretat rolul mamei lui Iisus.

,,Am tratat cu respect  fiecare proiect in care am fost invitata sa particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o intalnire, un prilej de a-mi incerca fortele, de a-mi cunoaste limitele, de a explora in sufletul meu, in experienta mea, de a cauta printre amintirile mele si ale celorlalti ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e pana la urma general uman.”, a declarat Maia Morgenstern.

Talentul, pasiunea si munca neincetata  i-au fost rasplatite din primii ani ai carierei, printre cele mai importante distinctii se numara: Ordinul Artelor si Literelor in grad de Cavaler (2012); Ordinul Regal Nihil Sine Deo; Ambasador pentru Alianta Civilizatiilor in Romania sau Premiul Felix (European Film Awards).

Maia Morgenstern a mai castigat si Premiul UNITER pentru Cea mai Buna Actrita pentru rolul Lola Blau in spectacolul Asta seara Lola Blau; Premiul UNITER pentru cel mai bun rol feminin, Medeea din Trilogia antica; Ursul de Argint la Festivalul Filmului de la Berlin, pentru rolul din filmul Balanta; Premiul Les stars de demain din Geneva pentru cea mai buna actrita si Premiul Criticii pentru rolul din filmul Balanta.

A colaborat cu personalitati din lumea teatrului si  filmului din tara si strainatate si o putem vedea in filme dand viata personajelor principale sau secundare ca Secretul lui Bachus, Balanta, Cel mai iubit dintre pamanteni, Orient Express, Le fin du silence, The Secret of Polichinelle, Domnisoara Christina.
Oana Marinescu este expert in comunicare strategica si public affairs fiind cunoscuta publicului larg prin functia de Director de Comunicare al Festivalului si Concursului George Enescu din Bucuresti, elaborand si implementand impreuna cu echipa sa strategia de comunicare.

Din 2010, si-a infiintat compania de consultanta in comunicare, PR si public affairs OMA Vision unde ocupa functia de Fondator&Manager. De-a lungul carierei sale, Oana Marinescu a ocupat si functiile de Director General pentru Diplomatie Publica din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (2008 - 2010), Secretar de Stat si Purtator de Cuvant al Guvernului in perioada 2005-2007.

Mihaela Ginju are o activitate de peste 20 de ani in mediul de afaceri, iar de-a lungul activitatii sale profesionale a lucrat in companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.  Din 2006, Mihaela este Partener si Director Executiv al ERUDIO, o companie al carei obiect de activitate este crearea si derularea de programe educationale – la granita dintre cultura si afaceri – adresate top-managerilor din companiile romanesti.

Compania ERUDIO a lansat programul “Erisma – Leadership creativ”, primul concept de acest fel din Romania, adresat unui numar de peste 400 top manageri.

Inscrierile pentru  Conferinta de Leadership Feminin The Woman au inceput in 15 decembrie pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro. Aflata la a V-a editie, The Woman a adus din 2013 in fiecare an pe scena din Cluj-Napoca femei cunoscute din mediul romanesc precum Andreea Marin (presedinte Pretuieste Viata), Andreea Raicu (CEO AR Network), Amalia Enache (Prezentator, PRO TV), Raluca Kisescu (Commercial Marketing Manager Romania&Moldova, AVON), Amalia Sterescu (Personal Branding Advisor), Maria Grapini (Membru in Parlamentul European), Rucsandra Hurezeanu (Founder & General Manager Ivatherm), Cornelia Nicolae (Country Manager Stefanel Romania) sau Doina Costache (Partner Manager for Global Advertisers and Agencies Google).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod