DallesGO sezonul X: GO business!

DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri after work din România, a ajuns la sezonul aniversar cu numărul X. După 5 ani de la înființare, DallesGO atacă zona business, cu noi cursuri creative și interactive.

¨Zece este un număr care ne obligă. Ne obligă să fim mai buni, să ne depășim limitele și să fim mai înțelepți. După 2000 de absolvenți DallesGO putem spune că viziunea noastră prinde contur și că filozofia DallesGO de a aduce cei mai buni profesioniști din viața reală ca profesori care te ghidează spre visul tău își arată roadele. În acest sezon aniversar ne-am propus să punem accentul pe dezvoltarea profesională și personală¨, declară Cristian Bănică, brand managerul DallesGO.

În premieră la DallesGO, scriitorul și bancherul american Peter Frank va susține în limba engleză un curs de antreprenoriat și gândire critică în afaceri, oferind rețete testate celor care vor să își îmbunătățească aptitudinile manageriale sau să-și dezvolte un nou business.

Raluca Georgescu şi Andrei Radu, fondatorii G-PeC, cel mai important eveniment de comerţ electronic din România, au pregătit  un curs de e-commerce celor care vor să deschidă sau să eficientizeze un magazin online. Teodora Mețiu e gata să potențeze prin sute de exerciții abilitățile în vorbire pentru a te face ascultat în orice context de Public Speaking.Oana Bulexa şi Monica Jitariuc, duo-ul fantastic de la conducerea agenţiei The Practice preiau frâiele cursului de PR, iar Matei Psatta, copilul teribil al online-ului românesc este noul tău ghid pe tărâmul încă necunoscut al Social Media.

Andreea Raicu consolidează în acest sezon colaborarea cu DallesGO, susținând primul său curs de Mindfulness.
Pe durata a trei luni de zile, vedeta va face un exercițiu dificil de sinceritate, pentru a-i ajuta pe ceilalți să iasă din zona de confort și să trăiască în prezent. Cursurile de Design Vestimentar şi Cooking Around The World vor avea, începând cu luna mai, noi module pentru Avansați.

Nu lipsesc din portofoliul nostru cursurile deja consacrate de Stilism şi Tendinţe în Modă (Începători – Irina Markovits, Avansaţi – Ovidiu Buta), Make-Up (Începători și Avansați –Nick Barna, PRO –Narcisa Șimandan), Fotografie (Începători – Mihai Musceleanu, Avansați – Cosmin Gogu), Hairstyling (Geta Voinea), Marketing Online (Cosmin Nastasa), Actorie (Rareș Andrici și Filip Ristovski), Personal Branding (Dana-Maria Andrei) și Interior Design (Începători – Ileana Răducanu, Avansați – Andreea Mureșan).

Pe www.dallesgo.ro găsești toate informațiile despre noile cursuri din portofoliu. Înscrierile se fac pe info@dallesgo.ro sau la telefon 0769 041 711.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod