Ziua pacalelilor poate fi in fiecare zi!

PCPrankster este un dispozitiv care arata precum un stick USB si pana cand il introduci intr-un port USB al computerului, te-ai putea lasa pacalita de aspectul sau nevinovat.
PCPrankster este un dispozitiv care arata precum un stick USB si pana cand il introduci intr-un port USB al computerului, te-ai putea lasa pacalita de aspectul sau nevinovat.

Numai ca PCPrankster, asa cum ii spune si numele (in limba engleza, prank inseamna farsa sau festa), nu are nicio treaba cu stocarea fisierelor. A fost creat pentru a face farse si doar asta "stie" sa faca. Asa ca daca ai vreun coleg nesuferit (de preferinta unul care sa nu stie mare lucru despre computere) sau pur si simplu vrei sa faci cuiva o gluma, PCPrankster isi merita toti banii (20 de lire sterline, adica aproximativ 100 de lei + taxele postale).

Nu trebuie sa ai acces prea mult timp la computerul "victimei", doar cateva secunde, cat sa gasesti un port USB liber in care sa infigi "stick-ul".
Nu trebuie sa fii in zona cand se intampla "nenorocirea", pentru ca PCPrankster are functia de amanare a actiunilor aparent distrugatoare, ceea ce inseamna ca poti "planta" dispozitivul, dupa care sa urmaresti relaxata, de la distanta, cum "victima" se da de ceasul mortii pentru ca nu stie ce s-a intamplat cu PC-ul sau.

PCPrankster este foarte enervant pentru cel caruia i-ai pus gand rau, dar poti sta linistita, pentru ca nu va face niciun rau - nu activeaza niciodata tasta Enter (lucru care ar putea duce la pierderea de informatii importante sau la activarea cine stie carei bombe de pe cine stie unde), la fel cum nici nu va inchide sau salva documentele deschise.

Odata introdus in portul USB, dispozitivul va activa tasta Caps Lock, va face cursorul sa se miste aiurea, va tasta cuvinte sau fraze "murdare" si in general va fi foarte enervant.
Cu putin noroc, s-ar putea ca victima sa nici nu stie ce-a lovit-o, asta pana cand va chema pe cineva in ajutor - si cat de bine ar fi sa fii chiar tu aceea!

PCPrankster poate fi cumparat de pe site-ul Thumbspuk.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod