Smart Fortwo "la cravata", in editie limitata

Smart si Mercedes vor aduce la Salonul de la Bologna o editie limitata a modelului Fortwo, botezata sugestiv "Black Tie".

In timp ce rivalii premium se pregatesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva din primavara lui 2009, Mercedes isi indreapta atentia asupra unui eveniment auto ce va avea loc saptamana aceasta. Este vorba desore editia Salonului Auto de la Bologna, unde Mercedes nu va veni cu "mana goala".

Constructorul din Stuttgart a pregatit o editie speciala a modelului Smart Fortwo, botezata sugestiv Black Tie.
Pentru a individualiza micul model, Smart a pregatit o caroserie vopsita complet in culoarea neagra "asortata" cu un pachet cu insertii cromat care se regasesc la nivelul grilei frontale, a oglinzilor laterale si a usii portbagajului.

Look-ul este completat de un set de jante din aliaj, cu un design special creat pentru Black Tie.

Micul model urban va fi animat de un motor pe benzina de 71 de cai putere care beneficiaza de avantajele tehnologiei start-stop.
Pentru a sublinia caracterul exclusivist al editiei speciale, Mercedes si Smart au limitat numarul de exemplare Black Tie produse, la doar 500 de unitati. Premiera de la Bologna va ajunge in showroom-uri chiar de luna aceasta, pretul fixat de constructorul german fiind de 10.890 euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod