Pentru fetele rele avem Seat Ibiza Sportcoupe

Seat a lansat o versiune in trei usi a modelului Ibiza, mult mai agresiva, cu motoare noi si o cutie automata cu sapte trepte.

Pentru fetele care erau atrase de formele noii Ibiza insa nu suficient, Seat a lansat si o versiune mai sportiv cu trei usi. Daca nu va deranjeaza sa va invitati pasagerii locurilor din spate sa intre in masina chinuindu-se pe doar doua usi, inseamna ca Ibiza Sportcoupe este ceea ce va trebuie.

Modelul in trei usi va debuta in tara noastra la mijlocul acestui an si va beneficia de aceleasi motoare ca ale versiunii cu cinci usi. In plus, pe langa acestea fanii sau fanele Seat vor putea comanda pentru Seat Ibiza Sportcoupe doua noi motoare diesel, unul de 1.4 litri si 80 de cai si unul de 1.9 litri si 90 de cai putere.

Seat va ofera astfel un consum mic si o putere mare, pentru a va putea satisface apetitul sportiv.

Formele acestui nou model sunt mai atragatoare, mai ascutite si inspira mai multa agresivitate, trasaturi care vor fi apreciate de domanele active.

In plus, ca sa vedeti ca Seat s-a gandit la toate, noul Ibiza Sportcoupe poate fi echipat cu o cutie automata in sapte trepte care va va usura munca in orasele aglomerate.

Ramane de vazut ce forme vor incita mai mult publicul feminin si masculin din Romania. Sexy si rea sau cuminte si atragatoare?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod