Alienware M11X, cel mai puternic laptop mic, este disponibil in Romania

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a lansat in premiera pe piata locala cel mai puternic laptop cu diagonala de de 11” din lume, Alienware M11X. Produsul este disponibil pe emag.ro, la pretul de 3.999 RON.
eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a lansat in premiera pe piata locala cel mai puternic laptop cu diagonala de de 11” din lume, Alienware M11X. Produsul este disponibil pe emag.ro, la pretul de 3.999 RON.

Laptopul produs de Dell a fost lansat la inceputul anului la Consumer Electronics Show la Las Vegas si a obtinut premiul de cel mai bun laptop de gaming in cadrul targului. Desi configuratia si reputatia Alienware conduc la ideea de specializare pe jocuri, prin ultra-portabilitatea sa, noul model le este recomandat si persoanelor aflate in permanenta miscare si care au nevoie, in acelasi timp, de de un sistem performant, cu o autonomie de peste sase ore in aplicatiile office.
 
 

eMAG va lansa in scurt timp si periferice din gama Alienware – casti, mausuri, tastaturi, monitoare, genti - astfel incat vom putea vorbi despre o serie completa marca Alienware.

O noutate pentru Romania este si optiunea utilizatorilor de a-si construi si solicita sisteme personalizate prin intermediul configuratorului de comanda online care va fi lansat in curand.
 
Alienware M11X are procesor Intel Core 2 Duo SU7300 (3MB cache, 1,3GHz, 800 MHz FSB), memorie de 4GB DDR3, hard disk de 500GB (cu 7.200 rpm), conectivitate prin WLAN, Bluetooth 2.1, Mobile Broadband WWAN intern, ecran LCD cu diagonala de 11,6 incj si rezolutie WideHD, 1.366 x 768 pixeli.
Laptopul are doua placi video - NVIDIA GeForce GT 335M cu memorie video dedicata de 1GB GDDR3 si Intel GMA 4500MHD, oferind posibilitatea comutarii de pe o placa video pe cealalta fara restartarea sistemului, in functie de utilizare.


Alienware M11X are instalat sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64-Bit, tastatura AlienFX Illuminated Keyboard si baterie cu 8 celule ii confera o autonomie de peste sase ore in aplicatii office si doua ore in jocuri solicitante.

Laptopul poate fi cumparat de pe emag.ro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alien pe 7 Iun 2010, 16:55
    e mic si peste asteptari de puternic

    te contrazic putin, este un SU 7300 cu 3 mb L2 si daca il testezi o sa iti schimbi parerea cu siguranta. Acelasi laptop il gasti si la pcmadd.com in varianta outlet, tot cu garantie 12 luni dar la jumatate de pret.

    0
    1

  • anonim1003 pe 19 Apr 2010, 10:14
    laptop alienware

    cam mic procesoru

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod