Accesorii "simpatice", pentru starea ta de spirit

Vesti bune pentru pasionatele de design si accesorii inedite: site-ul ClockWise si-a facut "temele" pentru sarbatori si vine cu cele mai proaspete idei de cadouri.
Vesti bune pentru pasionatele de design si accesorii inedite: site-ul ClockWise si-a facut "temele" pentru sarbatori si vine cu cele mai proaspete idei de cadouri. Cadoul nu trebuie neaparat sa-l astepti, daca iti place un obiect pe care ti-l poti permite, ar trebui sa ti-l cumperi singura. Pe Clockwise.ro vei gasi produse noi de la Aiaiai, Nooka si Alessi.

Nu, "Aiaiai" nu este o interjectie


De la Aiaiai ai de ales intre suporturi de laptop, stick-uri USB si casti si handsfree, care vor fi disponibile incepand cu luna decembrie pe site-ul accessorwise.ro, alaturi de alte accesorii cel putin la fel de neobisnuite.

Editia limitata de stick-uri de memorie USB Aiaiai este realizata in colaborare cu Tartelet Records si street-artist-ul HuskMitNavn. Ideea de a dezvolta acest produs a pornit de la experimentarea unui nou mediu (fizic) de lansare de muzica.
Pe aceste USB-uri de 1 GB vei gasi cateva piese Tartelet (Tomboy &
Fredski), Wareika si Brandt Brauer Frick. Designul stick-ului este realizat de Aiaiai si decorat de HuskMitNavn (ca si ambalajul, dealtfel). Exista doua modele, "baiat" si "fata", fiecare costand 130 de lei. Capacitatea este de 1 GB.

Tot de la Aiaiai poti alege o pereche de casti simple sau cu microfon. Acestea se numesc Tracks si sunt inspirate de functiile si design-ul iconic al castilor vechi de walkman. Confortabile, usoare, usor de dezasamblat – pentru transport sau pentru momentele in care vrei sa asculti impreuna cu un prieten, castile vin impreuna cu o husa care le protejeaza si previne incurcarea firelor in geanta.

Suportul pentru laptop de la Aiaiai se numeste, simplu, A stand.
Are la baza un design de Dan Steingart si nu doar arata bine, ci este un obiect practic si
functional, imbunatatind pozitia ergonomica de lucru la laptop. Este potrivit pentru laptopuri de orice dimensiuni.

Nooka si Alessi


Despre ceasurile Nooka si Alessi ai mai citit pe eva.ro aici. Daytimer, ultimul model de ceas lansat de Alessi, este deja disponibil pe site si ai de ales dintre cele patru culori: negru, rosu, verde si mov, fiecare avand pretul de 450 de lei. Nooka ne propune accesorii create de Matthew Waldman: curele si port-carduri din aceleasi materiale si in aceleasi culori vii ca si ceasurile. Nooka Asset Organizer (AO) este un sistem de "sertare" care se adapteaza in functie de nevoile proprietarului - poate fi folosit pentru diferite carduri, legitimatii, carti de vizita sau bani.
Este realizat dintr-un material moale, fin la atingere, elastic, genul de material pe care te poti aseza linistit. Costa 110 lei.

Nooka Strip are un sistem inovator de inchidere care permite ajustarea perfecta pe talia purtatorului. Cureaua este dintr-un material nou, inventat de BASF, care are un feeling apropiat de poliuretanul pufos al ceasurilor din familia ZUB. Curelele sunt disponibile in doua dimensiuni, pentru baieti / fete. Pretul unei curele Strip este de 250 de lei.

Noile produse Nooka vor fi disponibile pe site-ul clockwise.ro dupa jumatatea lunii noiembrie, dar acestea pot fi deja cumparate din magazinele Idelier, Cochet Image Store si Spunk, toate din Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod