Iarna asta, faci poze de colecție!

Noi credem că iarna este anotimpul distracției. La munte cu prietenii sau oriunde ai alege să-ți petreci sărbătorile, un lucru este clar: ai pârtie liberă la creativitate și la experiențe memorabile.
Știi că prietenii tăi îți tot spun că ești fotograful tuturor vacanțelor în care mergeți, cel care strânge toată gașca într-un singur zâmbet și într-un singur cadru. Dacă iarna aceasta te prinde la poala muntelui, înconjurată de albul zăpezii și de frumusețea crestelor, poate ar fi cazul chiar să îți faci un foto-blog, pentru că ai șansa să surprinzi splendoarea naturii în fotografii de calitate profesională cu ajutorul telefonului Motorola Moto G5S Plus. 
 
Sistemul dual camera (camerele duale de 13MP) duce experiența foto cu un pas mai departe, iar software-ul special de optimizare a imaginilor face din Moto G5S Plus o unealtă de nădejde pentru fotografii care să arate minunat, chiar și când sunt surprinse în lumină slabă. Pentru acele momente în care focul de artificii este tot ce vezi pe cer și tot ce contează.
 
Focalizarea selectivă va crea efectul de blur în funcție de punctul de focalizare și va da un plus de profesionalism aspectului imaginilor, iar camera frontală cu modul său panoramic va permite captarea selfie-urilor de pe pârtie chiar dacă ești sau nu un rider desăvârșit. Știi cum e, distracția e tot ceea ce contează, iar prietenii tăi contează pe tine. 
 
În plus, grație procesorului ultra rapid octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 2.0 GHz și capabilităților grafice puternice, smartphone-ul va răspunde rapid la comenzi, ideal pentru momentele în care unul din gașca ta face un slalom demn de un instastory.
 
Și ca distracția să nu se oprească, trebuie să știi că bateria telefonului Moto G5S Plus asigură autonomie întreaga zi, iar încărcătorul TurboPower™ permite șase ore de autonomie cu doar 15 minute timp de încărcare. 
 
Cu alte cuvinte, Moto G5S Plus este aliatul tău pentru o vacanță de vis! Așteptăm să ne dai un share blogului tău! 
 
 

Specificații detaliate Moto G5S Plus: 

- Design monobloc complet metalic
Finisat până la ultimul detaliu, pentru un aspect impecabil. Mai rezistent ca niciodată.

- Ecran mai mare, viteză ultrarapidă
De acum, poți urmări filmele preferate oriunde ai fi, datorită ecranului Full HD de 5,5”, a procesorului octa-core de 2,0 GHz și a vitezei 4G
 
- Reîncarcare TurbopowerTM 
Folosește telefonul o zi întreaga cu o singură încărcare. Apoi obține până la 6 ore de autonomie ultrarapid în doar 15 minute de încărcare.

- Fotografii exact așa cum îți dorești
Sistem dual camera (două camere principale de 13MP) și un software îmbunătățit pentru generarea efectului de profunzime de câmp, plus o cameră frontală de 8MP cu unghi larg și bliț LED.
 
Pentru mai multe detalii, accesează site-ul  motorola.ro .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod