Xbox 360, cu bune si cu rele

Consola de jocuri Xbox 360 de la Microsoft are atat parti bune, cat si parti rele. Una dintre partile bune ar fi cea referitoare la jocuri. Fata de restul consolelor, Xbox castiga la numarul de jocuri create pentru ea.
Consola de jocuri Xbox 360 de la Microsoft are atat parti bune, cat si parti rele. Una dintre partile bune ar fi cea referitoare la jocuri. Fata de restul consolelor, Xbox castiga la numarul de jocuri create pentru ea. Unele jocuri (mai ales cele de succes) sunt facute exclusiv pentru Xbox 360 si toate sunt facute la standard High Definition. Un alt plus este interfata, extrem de intuitiva chiar si fara a citi manualul.

Conexiunea Internet si jocurile online se desfasoara excelent. Este compatibila cu majoritatea jocurilor de pe predecesorul sau, Xbox, iar pe harddisk-ul de 20 GB se pot downloada jocuri complete, filme sau seriale, cumparate online de pe site-urile de profil.
Pe langa toate acestea, suporta standardul HDMI 1080p, pentru rezolutie inalta a filmelor sau jocurilor.

Partile negative ale acestei console sunt destul de putine, prima dintre ele fiind imensul adaptor pentru reteaua electrica. Are destul de multe probleme cu jocurile create pentru versiunea anterioara (Xbox), probleme care duc la blocarea softului preinstalat.

Nici la capitolul zgomot nu sta prea bine, ventilatoarele si DVD-ROM-ul facand mult prea mult zgomot chiar comparate cu un calculator de birou.
Conectarea wireless si cititorul de carduri multimedia lipsesc cu desavarsire si constituie un inconvenient major pentru o consola de ultima generatie.

Calitatea DVD-ului este sub medie, iar harddisk-ul de 20 GB se umple extrem de repede. Pentru a reda filmele in format High Definition, este necesar un accesoriu suplimentar care, pe langa pretul piperat, are si dimensiuni destul de generoase. Ultimul inconvenient ar fi ca, pentru a juca online, este necesar un abonament la serviciul Xbox Live.

Ca o concluzie, cu toate defectele si calitatile, Xbox 360 este consola cea mai buna care inca isi cauta un competitor.
Pe piata romaneasca, poti achizitiona un Xbox 360 la un pret de aproximativ 1.300 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Horja Alex pe 26 Dec 2010, 16:31
    informatii

    ma gandesc sa imi iau un xbox 360 sau un ps2.as vrea mai mult un 360 dar nu stiu cat zgomot face si cata caldura scoate.am auzit ca face destul de mult zgomot...cineva sa ma ajute va rog...:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod