Vara asta, ascultă-ți muzica preferată în gama Krüger&Matz KM1533 de la Krüger&Matz, un accesoriu practic și la modă

Krüger&Matz, brandul polonez de IT&C, intrat oficial anul trecut pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, a lansat la sfârșitul anului trecut sistemul audio KM1533.
Dispozitivul de ultimă generație se potrivește oricărui stil și oricărei personalități, datorită liniilor simple, minimaliste și eleganței date de culori. Este accesoriul perfect, atât pentru o casă decorată modern, cât și pentru un stil clasic.

Serile cu prietenii se pot transforma în adevărate momente muzicale de neuitat. Pentru cei care știu că sunetul face diferența, claritatea și calitatea acestuia reprezintă un plus în alegerea unui sistem audio KM1533.

Totodată, zilele aglomerate de la birou sau de acasă pot deveni o plăcere cu muzica potrivită.
Dacă îți place să lucrezi ascultând melodiile preferate, sistemul audio KM 1533 este ceea ce îți trebuie.

Iubitorii de filme pot conecta cu ușurință sistemul la TV, transformând astfel dispozitivul într-un sistem micro home cinema. Opțiunea Bluetooth, portul USB sau opțiunea AUX permit utilizatorilor să asculte muzica preferată de pe telefon, memory stick-uri, MP3 playere sau chiar de la boxele sistemului care au o putere de 2X20W.

Nici persoanele care nu stau prea bine la capitolul tehnologie nu au de ce să-și facă probleme.
Ecranul LCD le oferă toate informațiile de care au nevoie, fiind un adevărat ghid în deslușirea tuturor secretelor acestui sistem audio. În plus, KM1533 este echipat și cu o telecomandă.

Indiferent de tipul de personalitate sau de gusturi, dispozitivul Krüger&Matz este un must-have cool, practic și elegant. Se încadrează ușor în orice decor, este simplu, util și nu ocupă mult spațiu. În plus, este mult mai accesibil ca preț decât gadgeturile similare, oferindu-ți aceleași funcționalități performante.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.
Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie preț-vânzare: 549 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod