Tastatura pentru blonde

Tastatura roz creata special pentru blonde costa 50 de dolari si are cate o scurta explicatie pentru aproape fiecare tasta. Spre exemplu, pe tasta Escape scrie mare: "No!". Ai o tasta care nu foloseste...
Tastatura roz creata special pentru blonde costa 50 de dolari si are cate o scurta explicatie pentru aproape fiecare tasta. Spre exemplu, pe tasta Escape scrie mare: "No!". Ai o tasta care nu foloseste la nimic (Useless key), tasta "Any" (sigur ai vazut si tu mesajul "Press any key to continue" si poate ca te-ai intrebat care o fi tasta "any"), o tasta intrucatva nefolositoare ("Somewhat useless key"), o alta tasta nefolositoare ("Another useless key"), tasta Enter este inlocuita de tasta "Yes! I want one!" ("Da! Vreau si eu una/unul!"), butonul pentru blonde destepte - sau butonul destept pentru blonde ("Smart blonde button"), iar in loc de "Caps lock" vei gasi un avertisment: "Warning! size XXL letters" ("Avertisment! Litere foarte mari").

Pentru blondele care folosesc foarte des emoticonurile (smileys), creatorii acestei tastaturi au inscriptionat sugestiv tastele necesare pentru a crea emoticonuri.
Astfel, pe tasta cu care obtii doua puncte vei gasi un cerc asemanator unui cap, iar cele doua puncte sunt amplasate acolo unde sunt ochii, in timp ce pe tastele 9 si 0, parantezele reprezinta gura. Desigur, pentru a obtine o paranteza, trebuie sa fii suficient de inteligenta incat sa stii ca vei avea nevoie si de "Smart blonde button", adica de tasta Shift.

64 de taste din totalul de 103 sunt marcate cu comentarii amuzante. Tastatura este compatibila cu orice tip de calculator si orice sistem de operare. Nu ai nevoie decat de un port USB si simtul umorului.
Si, da, tastatura functioneaza ca orice alta tastatura, dar daca nu esti obisnuita cu functiile fiecarei taste, s-ar putea sa iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu ea.

Iata cele zece motive invocate de producator pentru care tu trebuie sa iti cumperi tastatura pentru blonde:

1. Oricum folosesti o tastatura - de ce sa nu o ai pe cea mai buna?
2. Paris Hilton nu are una
3. Alooo! E cel mai "cool" cadou al acestui sezon!
4. Se asorteaza cu rujul tau
5. Poate fi o buna scuza pentru ca un coleg dragut de la birou sa iti vorbeasca
6. Poate fi o buna scuza pentru ca o colega draguta de la birou sa iti vorbeasca.
Barbati, ati prins ideea?
7. Folosind-o, dovedesti ca ai simtul umorului. Frumusete si inteligenta!
8. Angelina Jolie are de gand sa infieze una
9. Este modalitatea perfecta de a scapa de tastatura ta cea veche
10. Arata mai bine decat unii dintre colegii tai de serviciu!

Tastatura pentru blonde poate fi cumparata de pe site-ul www.keybordforblondes.com (totusi, cum tastatura se vinde exclusiv in SUA, ar fi bine sa ai o prietena la fel de blonda acolo).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 7 Ian 2009, 03:55
    how stupid!

    sotto`i inovatia unui barbat, sper, ca daca nu, women suck :-j

    0
    1

  • rain pe 5 Ian 2009, 13:32
    invidiosilor

    Sunteti rai, rai! Mie imi place cum arata, si da, mi-ar placea la nebunie sa am una. Nu cred ca are vreo importanta, ori vreo influenta faptul ca sunt blonda. E frumoasa!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod