Sistem audio HT-IS100 de la Sony: mai putin este mai mult

Sony a lansat sistemul audio 5.1 cu boxe-satelit de marimea unei mingi de golf. Boxele au primit un nume complicat - HT-IS100, dar numele este singurul lucru complicat.
Sony a lansat sistemul audio 5.1 cu boxe-satelit de marimea unei mingi de golf. Boxele au primit un nume complicat - HT-IS100, dar numele este singurul lucru complicat. Cei patru sateliti cantaresc fiecare 70 de grame si au dimensiunile unei mingi de golf: 43 x 43 centimetri. Puterea maxima pe care o dezvolta noul sistem de la Sony este de 425 W.

Sistemul este ideal pentru incaperile mici sau pentru cei care adopta stilul minimalist. O camera mica arata urat daca o "umpleti" cu boxe mari, iar sistemul HT-IS100 de la Sony isi face treaba fara sa ocupe prea mult spatiu.

Daca, totusi, un sistem 5.1 este prea puternic pentru urechile tale sau pentru vecini sau, pur si simplu, nu ai nevoie decat de un sistem audio care sa "sune" rezonabil, poti astepta aparitia pe piata europeana a sistemului 3.1, tot de la Sony, numit HT-CT100, cu o putere maxima de 250 W.

Sistemul dispune de un port HDMI (interfata multimedia de inalta definitie), iesire optica digitala audio si o iesire coaxiala.

Spuneam ca poti astepta aparitia acestor sisteme audio pe piata europeana, pentru ca ele urmeaza sa fie lansate intai in Japonia, spre sfarsitul lunii iunie 2008, HT-IS100 urmand sa coste aproximativ 900 de dolari.
Pana cand vor fi disponibile si la noi, punem bani deoparte si... asteptam.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod