Satula de melodiile de la radio? Fa-ti propriul "post"!

Obisnuiesti sa asculti muzica in masina? Daca raspunsul este afirmativ, iti "vand" un pont: poti sa asculti orice melodie, in functie de starea de spirit sau de cheful tau, atunci cand vrei tu.
Obisnuiesti sa asculti muzica in masina? Daca raspunsul este afirmativ, iti "vand" un pont: poti sa asculti orice melodie, in functie de starea de spirit sau de cheful tau, atunci cand vrei tu.
 
Poate ca CD playerul nu-ti mai ajunge, casetofonul din masina e prea vechi sau, pur si simplu, conduci masina de la firma, care nu are nici macar un amarat de radio-casetofon. Solutia este simpla si vine sub forma unui modulator FM, care se alimenteaza de la bricheta autoturismului si emite pe una sau mai multe frecvente presetate.


Un modulator FM costa intre 25 si 100 de lei si, pe langa el, vei mai avea nevoie de o memorie flash (stick) USB sau un card SD. Capacitatea memoriei poate fi cat de mare vrei tu - mai mult spatiu pe card sau pe stick inseamna mai multe melodii pe care le poti asculta. Asa cum spuneam, modulatorul se alimenteaza de la bricheta cu care este dotat autoturismul si tot ce trebuie sa faci este sa il pornesti si sa alegi una dintre frecventele radio FM pe care sa asculti muzica.

De-acum te poti relaxa in trafic, pentru ca nu mai asculti muzica pe care o aleg altii pentru tine si nici nu te mai deranjeaza emisiunile sau reclamele de la posturile de radio.
Vrei sa asculti stirile? Nimic mai simplu: schimbi frecventa, iar apoi te poti intoarce la melodiile tale, care te vor astepta "cuminti". Avantajul este ca poti asculta ce melodie sau album vrei tu, atunci cand vrei sa le asculti, iar suma pe care trebuie sa o investesti pentru acest "lux" este destul de mica.

"Toata lumea are un CD player sau MP3 player in masina", vor spune unii. Nu este asa. Ce te faci daca masina nu e a ta si nu ai voie sa schimbi nimic, sau daca este masina primita de la firma, dotata doar cu...
volan si scaune? Modulatorul FM mai are avantajul ca este foarte mic si poate fi folosit in orice autoturism care este dotat cu un radio. Ba mai mult, atunci cand mergi la drum lung cu prietenii si vrei ca si ei sa asculte, in masina lor, muzica ta, acest lucru este posibil, pentru ca modulatoarele emit pe o distanta de aproximativ 10 metri.

Modulatoarele FM mai noi - si ceva mai scumpe - au si telecomanda, ceea ce le face mai usor de utilizat (dar ai mare grija in trafic!).
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandru pe 2 Dec 2019, 16:07
    Este tare

    Foarte tare ooo mai fain nu se poate dar este super tare

    0
    0

  • Dragos pe 2 Iul 2011, 16:24
    intrebare de baraj

    La acest modulator FM imi trebuie si boxe??? Am masine de serviciu si nu am habar cum pot sa ascult muzica...

    0
    0

  • constanti remus pe 4 Iul 2010, 15:20
    vreau si eu sa am propriul post de radio

    caci m-am saturat de muzica altora

    1
    0

  • lacramioara pe 14 Ian 2010, 17:53
    radio lacry

    cel mai bun radio

    0
    0

  • radio.l3oaiKa pe 13 Iun 2009, 00:31
    radio

    vreau sa am si eu propria mea emisie de radio

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod