Oul digital

Oul din imagine este de fapt o rama foto cu "model bovin". Nu stim de ce au ales producatorii sa dea forma de ou unui gadget cu pete de vacuta, dar stim ca aceasta...
Oul din imagine este de fapt o rama foto cu "model bovin". Nu stim de ce au ales producatorii sa dea forma de ou unui gadget cu pete de vacuta, dar stim ca aceasta rama foto nu seamana cu altele. In primul rand, nu este foarte stabila, se clatina la fel ca un ou de gaina, dar isi pastreaza pozitia verticala dupa ce se "linisteste".

Oul - rama foto are si functia de calendar, asa ca il poti folosi la birou fie pe post de calendar, fie ca rama foto, fie... amandoua.
Neobisnuita rama foto este realizata din plastic dur, are un ecran de 1,5 inch care poate sa afiseze 256 de mii de culori, iar dimensiunile oului sunt de 80 x 56 milimetri.

Ca sa introduci fotografiile in memoria ramei foto, nu trebuie sa instalezi vreun program pe computer.
Il conectezi doar prin USB, copiezi pozele si gata.

Din pacate, aceasta rama foto are memoria interna de numai 300 KB, dar cum fotografiile trebuie sa aiba rezolutia foarte mica (128 x 128 pixeli), vei putea afisa pana la 108 imagini. Le poti vedea pe rand, "navigand" manual, sau in slide show - cate o imagine la fiecare 15 secunde.

Pentru ca oul digital functioneaza cu baterie reincarcabila, il poti seta sa se inchida singur dupa o perioada cuprinsa intre 1 si 30 de minute. Acumulatorul poate fi reincarcat si conectand aparatul la computer prin cablul USB.
Imaginile pe care le poate afisa oul digital trebuie sa aiba formatul JPG sau BMP.

Pretul acestei rame foto este de 5,10 euro (putin peste 20 de lei), dar cantitatea minima pe care o poti comanda este de cinci bucati.
Astfel, cu 25,50 euro poti face cinci cadouri inedite. Le poti comanda de pe site-ul Chinavision.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod