Ochelari cu camera foto incorporata pentru o "fata Bond"

De cate ori ti s-a intamplat sa vrei sa fotografiezi pe cineva si sa nu o poti face de jena sau pentru ca "subiectul" s-ar fi suparat? Se spune ca nici o camera foto nu poate surprinde frumusetea unor locuri...
De cate ori ti s-a intamplat sa vrei sa fotografiezi pe cineva si sa nu o poti face de jena sau pentru ca "subiectul" s-ar fi suparat?

Se spune ca nici o camera foto nu poate surprinde frumusetea unor locuri sau lucruri asa cum le vede ochiul uman. Daca este sau nu adevarat poti afla folosind un gadget care va face pozele exact din unghiul din care vezi tu: ochelarii cu camera foto.

Ochelarii au incorporata o camera foto de 1.3 megapixeli, care va face poze la rezolutia 1280 x 1024. Si pentru a nu te da de gol atunci cand vrei sa faci o fotografie, ai la dispozitie o mini-telecomanda de aproximativ 4 centimetri, tip breloc.
Pentru pozele pe care le faci, ai 1 GB de memorie incorporata, adica aproximativ 10.000 imagini.

Daca, totusi, nu vrei sa faci poze tot timpul cat ii porti, ochelarii sunt prevazuti si cu MP3 player, ceea ce inseamna ca poti folosi memoria de 1 GB pentru a stoca melodii pe care sa le asculti de pe... ochelari. Asta pentru ca ochelarii au (si) casti incorporate.

Lentilele sunt polarizate, asigurand un filtru impotriva razelor UV (400), si, in plus, primesti un set de lentile de rezerva; ai de ales intre lentilele galbene si cele albe.


Gadgetul functioneaza cu un acumulator care se incarca foarte usor, de la computer, folosind un cablu USB. Tot cu ajutorul acestui cablu vei putea descarca pozele pe care le-ai facut sau incarca muzica preferata. Durata de viata a bateriei este de noua ore (sase ore cand asculti muzica).

Acest gadget demn de James Bond costa 399 de lei si este disponibil pe site-ul smuff.ro. Are garantie un an si se livreaza gratuit.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fiona pe 16 Feb 2009, 10:03
    ochelarii

    adevarati,insa cam mici lentilele

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod