Noutati Sony, Microsoft si Panasonic, la Consumer Electronic Show

Webbie, mini camera video High Definition de la Sony


Tot de la Sony vine o alta noutate: camera Webbie HD, care li se adreseaza in primul rand copiilor si adolescentilor.

Modelele Webbie MHS-CM1 si Webbie MHS-PM1 captureaza imagini cu rezolutia de 1,440 x 1,080 pixeli, dar fac si fotografii de 5 megapixeli. Datorita softului cu care sunt dotate aceste camere, atat fotografiile, cat si filmele in format MP4 rezultate vor putea fi uploadate cu usurinta pe Internet. Camerele sunt disponibile in doua modele si trei culori: mov, portocaliu si argintiu.


Modelul CM1 (care este disponibil acum si costa 200 de dolari) este dotat cu un display rotativ LCD de 2,5 inci si zoom optic 5x, in timp ce PM1 (care va fi disponibil din luna aprilie, la pretul de 170 de dolari) nu are display si are zoom optic de 4x.

Camera video Webbie cantareste 120 de grame si are dimensiunile de 24 x 103 x 55 mm.

Se conecteaza la PC prin USB, dar imaginile capturate si fotografiile pot fi accesate si direct de pe cardul de memorie Memory Stick Pro Duo.


Zoom optic 70x de la Panasonic


Tot in cadrul CES, Panasonic a lansat trei modele noi de camere video: SDR-H80, SDR-H90 si SDR-S26, care vor fi disponibile publicului din luna aprilie a acestui an.

Doua dintre aceste modele stocheaza capturile direct pe hard-disk-uri cu capacitatea de 60 sau 89 GB, iar cel de-al treilea (SDR-S26), pe un card de memorie SD.


Modelul H89 va costa 450 de dolari si va fi disponibil in patru culori: negru, argintiu, albastru si rosu. Ceva mai ieftin, modelul  SDR-S26 va costa numai 330 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod