Kodak Zi6, camera video HD "de buzunar"

In ciuda dimensiunilor foarte mici, Kodak Zi6 este o camera foto-video care filmeaza HD (High Definition). Inregistrarea HD se face la rezolutia 720p, cu 60 fps (frame-uri pe secunda).
In ciuda dimensiunilor foarte mici, Kodak Zi6 este o camera foto-video care filmeaza HD (High Definition). Inregistrarea HD se face la rezolutia 720p, cu 60 fps (frame-uri pe secunda).

Dupa inregistrare, filmele pot fi urcate direct pe YouTube sau pe alte site-uri care ofera gazduirea fisierelor video (Trilulilu.ro, Vimeo.com, Flickr.com, DailyMotion.com etc), aceasta facandu-se foarte usor cu ajutorul cablului USB cu care este dotata camera.

Kodak Zi6 are memorie interna de 128 MB, dar aceasta poate fi marita cu un card de memorie SD sau SDHC, pana la 32 de GB.
Camera are zoom digital 2X, display LCD de 2,4 inch (6 centimetri), microfon mono incorporat, difuzor, calitate foto de 3 Megapixeli.

Fisierele video pot fi HD60: 720p la 60 fps (16:9), HD: 720p la 30 fps (16:9 - default) si VGA (640 x 480 pixeli).

Zi6 se alimenteaza de la doi acumulatori sau baterii tip AA (sunt recomandati acumulatorii Ni-MH), are dimensiunile de 64 × 114 × 23,5 milimetri si cantareste 107 grame (fara baterii). La cumparare, primiti si un set de acumulatori si un incarcator pentru acestia.

Cu ajutorul cablurilor cu care este livrata camera Kodak Zi6, filmele si fotografiile realizate cu aceasta pot fi vizualizate pe orice televizor HD, sau pot fi editate cu software-ul inclus, ARCSOFT Media Impression (care functioneaza doar pentru PC).


Camera foto-video Kodak Zi6 poate fi personalizata cu accesoriile puse in vanzare de Kodak: huse create special pentru aceasta, trepied care te va ajuta sa realizezi filmari clare sau sa te filmezi singura ori chiar sa montezi camera pe ghidonul bicicletei, astfel incat sa poti filma tot ce vezi in timpul unei plimbari cu bicicleta.

In Romania, Kodak Zi6 se gaseste pe site-ul F64.ro, la pretul de 664 de lei, sau pe digiland.ro, unde costa 709 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod