Impuscatul cu mouse-ul devine mai realistic

Internautii obsedati de jocuri devin din ce in ce mai pretentiosi. Intre momentele de antrenament cu noile aparitii tehnologice si discutiile aprinse pe forumuri se fac actualizari permanente...
Internautii obsedati de jocuri devin din ce in ce mai pretentiosi. Intre momentele de antrenament cu noile aparitii tehnologice si discutiile aprinse pe forumuri se fac actualizari permanente de echipamente pentru a castiga inca vreo zece puncte in fata adversarilor. Este o batalie fara de sfarsit si, daca nu esti echipat cu tehnologie de ultima ora, vei pierde foarte mult.

Zalman a lansat un mouse, FPS Gun Mouse, pentru jucatorii impatimiti, mouse care combina confortul, luxul si acuratetea intr-un singur dispozitiv.
Pur si simplu, il prinzi in mana ca pe un pistol si incepi sa omori adversari virtuali. Acest mouse are senzitivitate programabila intre 100 si 2.000 dpi, oferind un control extrem de precis si permitand utilizatorului sa execute impuscaturi fix in capul adversarului de la distante apreciabile (si virtuale, bineinteles).

Senzorul principal este situat in capatul dispozitivului, pentru a oferi un grad mai mare de acuratete si manipulare.
Forma verticala unica elimina oboseala incheieturilor in timpul unei nopti intregi de lupte cu inamicii din spatiul virtual, iar cele cinci butoane care pot fi programate pentru fiecare deget se pot dovedi extrem de utile.
Cu ele poti schimba armele, poti sari, te poti ascunde sau poti arunca o grenada. Piciorusele silentioase din teflon aluneca pe birou de parca ar fi bile de rulment unse cu vaselina.

Cu alte cuvinte, cred ca, daca sunteti jucatori inraiti de CounterStrike sau Unreal, este timpul sa va faceti un upgrade la mouse-ul actual cu noul Zalman FPS Gun Mouse. Costa in jur de 100 de dolari, dar face toti banii.

Pe cuvant de jucator!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doolly pe 15 Sep 2008, 18:17
    noutati

    Ma bucur ca pot gasi aici ultimile aparitii in materie de tehnica!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod