Idei pentru cadoul de Valentine's Day

Bicicleta plianta


Iubitul tau este un tip sportiv, prefera mersul pe jos unui drum facut cu masina, iar prin oras ii place sa se deplaseze cu bicicleta? Atunci exista toate sansele sa ii placa la nebunie o bicicleta plianta. Unde mai pui ca un pasionat de natura se va indragosti de un astfel de cadou care ii va permite sa urce dealul pe jos si sa coboare pe doua roti.

Pe site-ul www.bicicletepliabile.com, pretul unei biciclete este cuprins intre 360 si 450 de lei. Sunt disponibile patru modele cu cadrul din otel, fiecare cantarind 14 sau 15 kilograme.


La adresa www.bicicletepliante.ro gasesti modele cu cadrul din aluminiu, ceea ce le face mai usor de transportat. Bicicletele cantaresc intre 11 si 15 kilograme si sunt disponibile 12 modele. Preturile sunt insa mai mari: intre 1.000 si 3.600 de lei.

Sigur, alegerea unei biciclete se face luand in calcul mai multi factori: o va folosi doar pentru a se plimba prin oras, ca sa ajunga din punctul A in punctul B? Atunci nu ii trebuie un model foarte scump. Totusi, e bine sa iei in calcul greutatea pe care destinatarul acestui cadou va trebui sa o care in spate.

De ce este un cadou util?


Pentru ca iubitul tau va putea sa se deplaseze mai usor, fara sa fie nevoit sa mearga pe jos sau cu masina.
Astfel, va economisi banii dati pe taxi sau pe combustibil, pe care i-ar putea folosi ca sa iti cumpere tie ceva frumos...

Adeptii curentului Eco ne sfatuiesc sa lasam masina in parcare, mai ales cand avem de facut drumuri scurte, si sa mergem pe jos. Ca sa impaci si capra, si varza, tu ii oferi iubitului tau calea de mijloc.

Stick-uri USB pereche


Nu te poti abtine si vrei, totusi, sa ii oferi un cadou cu o inimioara cat de mica? Atunci ai putea alege sa imbini utilul cu placutul si sa cumperi o "pereche" de stick-uri USB cu o memorie flash de 4 GB fiecare.

Stick-urile, in forma de caracatite iubitoare (a se vedea inimioarele care tin loc de ochi!), au cate un magnet in capac ce le va tine lipite intr-un sarut high-tech.

Tu il poti pastra pe cel roz, lui i-l oferi pe cel albastru si, pentru 66 de dolari (plus transportul), ai scapat de grija cadoului de Valentine's.
Poti comanda stick-urile USB pereche de pe site-ul geekstuff4u.com.

De ce este un cadou util?


Pentru ca, daca jumatatea ta foloseste un computer, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de un stick. Si chiar daca are deja unul, acesta va fi special, pentru ca aveti stick-uri - pereche.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mady pe 30 Ian 2009, 20:09
    Alta idee

    Eu as propune o noapte romantica sub cerul instelat in propriul dormitor... oferita de SpaceArt... mi se pare o idee unica si destul de noua.. voi ce parere aveti?

    0
    0

  • viorica pe 24 Ian 2009, 12:59
    ZIUA INDRAGOSTITILOR

    DE ZIUA INDRAGOSTITILOR STIL AMERICAN E UN PRILEJ DE CHELTUIALA SI DE DARUIT CADOURI FIINTEI DRAGI PE STIL ROMANESC SANT DRAGOBETELE, TINERII CU ACEASTA OCAZIE SE DISTREAZA COPIOS SI_SI FAC CADOURI PLACUTE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod