Flexicord, cablul care va avea intotdeauna lungimea potrivita

Unul dintre sutele de produse nou lansate la Consumer Electronic Show (CES), in Las Vegas, se numeste Flexicord si reprezinta punerea in practica a unei idei foarte simple, dar care este si foarte utila...

Unul dintre sutele de produse nou lansate la Consumer Electronic Show (CES), in Las Vegas, se numeste Flexicord si reprezinta punerea in practica a unei idei foarte simple, dar care este si foarte utila: cabluri USB (si nu numai) realizate dintr-un material flexibil si care, odata indoite, isi pastreaza forma.

Cablurile Flexicord sunt create de compania E-Filliate, din California, iar reprezentantii acesteia afirma ca un cablu Flexicord are intotdeauna lungimea potrivita. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca un anumit cablu pentru un echipament audio/video este prea scurt sau prea lung.

Daca e prea scurt, trebuie inlocuit, iar daca este prea lung, va atarna in spatele aparatelor, incurcandu-se si incurcandu-te.


Lungimea de trei metri a cablurilor HDMI ar trebui sa fie suficienta, iar daca nu ai nevoie de un cablu atat de lung, tot ce trebuie sa faci este sa il flexezi, sa ii dai orice forma vrei tu si sa te bucuri de aparatele electronice pentru care il folosesti. Cablurile USB au o lungime de 180 de centimetri, RCA - 240 de centimetri, iar cablurile de retea, nu mai putin de 420 de centimetri.

Fie ca ai nevoie de un cablu USB (si mai mult ca sigur ca ai, din moment ce te afli in fata unui computer), conector RCA (folosit pentru sistemele audio/video), S/Video sau HDMI, toate acestea sunt sau vor fi in curand disponibile de la E-Filliate.

Fiecare cablu Flexicord este ambalat intr-un tub din plastic transparent ce permite infasurarea cablului in jurul sau, reducand, astfel, lungimea acestuia. Dupa ce este strans in jurul tubului, cablul va avea lungimea de aproximativ 30 de centimetri.

Cablurile Flexicord vor fi in curand disponibile pe piata. Pana atunci, mai multe informatii poti obtine de pe flexicord.com.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod