Embargoul Apple in familia Gates

Iti doresti un iPhone, dar nu il poti avea? Sau poate ca ti-ar placea sa iti inlocuiesti MP3 player-ul vechi cu un iPod, care e mai mic, mai sexy si mai destept? Stai linistita, nu este un capat de tara...
Iti doresti un iPhone, dar nu il poti avea? Sau poate ca ti-ar placea sa iti inlocuiesti MP3 player-ul vechi cu un iPod, care e mai mic, mai sexy si mai destept?

Stai linistita, nu este un capat de tara si, mai mult, exista si altii in situatia ta. De exemplu, sotia si copiii unuia dintre cei mai bogati oameni din lume.

Da, ai citit bine; nici ei nu pot avea un iPod sau cel mai ravnit telefon care exista la ora actuala. Nu ca nu si-ar permite, dar tatal lor, Bill Gates, le-a interzis sa cumpere, sa detina sau sa foloseasca gadget-uri produse de Apple, cel mai mare concurent al Microsoft.


Dintr-un articol publicat de revista "Vogue", aflam ca locuinta familiei Gates este, asa cum ne asteptam, una high-tech: de la podeaua incalzita si un cinema cu 20 de locuri, pana la un aparat cu raze X si kilometri de cablu cu fibra optica.


In locuinta dotata cu cele mai noi tehnologii, mai mult ca sigur nu vei gasi un iPhone. Melinda Gates, sotia lui Bill, povesteste ca isi invidiaza prietenele, apoi ofteaza, spunand: "Nu m-ar deranja sa am un iPhone!".

Probabil cei mai afectati de acest "embargo" sunt copiii cuplului Gates: doua fiice in varsta de 12, respectiv sase ani, si un fiu in varsta de noua ani.

iPod este un gadget foarte popular printre copiii si tinerii americani, iar interdictia de a detine unul nu poate fi usor de suportat pentru micuti.

In conditiile date, copiii familiei Gates nu au decat sa inlocuiasca iPod-ul cu playerul Zune de la Microsoft, iar in loc de iPhone pot alege un telefon mobil care ruleaza Windows Mobile, cum ar fi HTC Touch sau Palm Treo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod