"Creier" la purtator

WiBrain este un nou PC ultra mobil care, avand o greutate de doar 526 de grame, pare sa "faca de rusine" notebook-uri ca MacBook Air sau Asus EEE PC.
WiBrain este un nou PC ultra mobil care, avand o greutate de doar 526 de grame, pare sa "faca de rusine" notebook-uri ca MacBook Air sau Asus EEE PC, care sunt fie prea scumpe (primul), fie prea mici si cu prea putine functionalitati (cel de-al doilea).

Disponibil in doua versiuni, prima - WiBrain B1E - avand un hard disk de 30 GB si memorie RAM de 512 MB, iar a doua - WiBrain B1H, un hard disk cu o capacitate dubla, adica 60 GB, si 1 GB RAM, WiBrain costa 700, respectiv 850 de dolari (1.700 sau 2.100 de lei) si se lauda cu o multime de "bunatati": sistem de operare Windows XP, tastatura QWERTY impartita in doua jumatati dispuse pe partea stanga si pe dreapta ecranului, display WSVGA de 4,8 inch (12,2 centimetri) cu touchscreen si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, webcam, conectare la Internet prin WLAN (Wireless Local Area Network), Bluetooth si touchpad.

WiBrain are un procesor VIA C7M de 1,2 GHz si, cu hardul de 60 GB si 1 GB RAM, adica versiunea B1H, se poate spune ca ai tot ce-ti trebuie pentru aplicatii nu foarte complexe.
Dimensiunile PC-ului ultra mobil sunt de 192 x 82 x 28,5 milimetri.

Are un port USB, intrare pentru microfon si iesire audio - dar si un microfon si boxe integrate, iar bateria Litiu-Ion cu opt celule promite o autonomie de cel putin trei ore.

WiBrain are si un stylus pentru ecranul tactil, are si touchpad, iar dispunerea tastelor pe marginea ecranului le face usor de folosit.

PC-ul este disponibil pe site-ul www.dynamism.com, iar mai multe informatii poti afla de pe site-ul oficial, www.wibrain.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tape Computer pe 2 Iun 2008, 13:15
    disponibil si in Romania

    Buna ziua Produsul este adus in Romania de catre Tape Computer.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod