Cantar pentru femeile insarcinate

Cu siguranta, femeilor nu le este drag cantarul, decat atunci cand se simt foarte bine in pielea lor - iar asta se intampla destul de rar, mai ales acum, cand vedetele si mass-media ne dau de inteles...
Cu siguranta, femeilor nu le este drag cantarul, decat atunci cand se simt foarte bine in pielea lor - iar asta se intampla destul de rar, mai ales acum, cand vedetele si mass-media ne dau de inteles ca trebuie sa fim "piele si os" ca sa ne simtim bine cu noi insene.

Si daca femeile se urca cu greutate (sic!) pe cantar, cum credeti ca se simte o femeie gravida atunci cand trebuie sa isi masoare greutatea?

Cineva s-a gandit la femeile insarcinate si a creat un cantar destinat special gravidelor. Sub titlul "I can't see my feet" ("Nu-mi vad picioarele") gasim cantarul "Bun in the oven" ("Chifla in cuptor"), care nu mai afiseaza cifrele nesuferite, ci imagini cu femeia in diferite stadii ale sarcinii.

De asemenea, stadiile sunt marcate cu patru sageti colorate in galben, albastru, mov si rosu. Cantarirea incepe de la 55 de kilograme si fiecare nou stadiu reprezinta 9 kilograme in plus.

Cantarul special pentru gravide costa 95 de dolari si este disponibil pe site-ul uncommongoods.com. Din pacate, la fel ca multe alte produse pe care le gasim pe Internet, acesta poate fi livrat numai in Statele Unite ale Americii.

Dar daca esti insarcinata sau ai de gand sa faci un copil si nu vrei sa ai de-a face cu un cantar obisnuit, poate vei gasi o prietena din SUA care este dispusa sa iti cumpere cantarul "Chifla din cuptor".
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 31 Mai 2009, 01:44
    cantar pentru bebelusi

    dragi mamici, eu am facut cadou copilasului meu un cantar pentru bebelusi.acesta ma ajuta sa monitorizez cresterea si dezvoltarea copilului in timp.este foarte interesant, deoarece este impachetat intr-un ambalaj special conceput. acest cantar are o capacitate de cantarire de maxim 20 kg. vi-l recomand si voua, deoarece baietelului meu ii place enorm atunci cand il asez sa il cantaresc. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Cantar-pentru-bebelusi-Laica-BF2051 eu l-am comandat online si mi-a fost adus acasa prin curier rapid

    0
    0

  • Vlasceanu pe 6 Feb 2009, 03:47
    referitor la ziua de nastere a unui copil

    fiica este programata pt nastere prin cezariana pe 21,mai sau 22 mai ora 7,45 in Canada ,care zi este mai norocoasa ? 21 este taur si 22 gemeni imi puteti sugera din punct de vedere al astrelor zodia copiluli ? multumesc ,este singurul loc unde am reusit sa scriu desi aceasta este alta rubrica poate il dirijati dvs la horoscop.......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod