Canon EOS 450D - Aparatul ideal pentru viitorii fotografi profesionisti

Aparatul foto digital profesional Canon EOS 450D (lansat in SUA sub denumirea Canon Rebel XSi) aduce in plus fata de predecesorul sau, 400D, un plus de 2.1 megapixeli la rezolutie...
Aparatul foto digital profesional Canon EOS 450D (lansat in SUA sub denumirea Canon Rebel XSi) aduce in plus fata de predecesorul sau, 400D, un plus de 2.1 megapixeli la rezolutie, avand un total de 12.2 megapixeli, un ecran LCD mai mare (3 inch) si capacitatea de LiveView (posibilitatea de a urmari subiectele fotografiate prin ecranul LCD, nu doar prin vizor).

Ca si modelul 400D, noul aparat Canon are prezent dispozitivul electronic de curatare a senzorului si sistemul de focalizare in 9 puncte imbunatatit.
Supriza cu care vine acest aparat este raportul calitate/pret, dat fiind faptul ca imaginile capturate cu ajutorul dispozitivului depasesc calitativ alte aparate la preturi mult mai mari.

Are capacitatea de a inregistra pana la 3.5 imagini (frame-uri) pe secunda, foloseste din plin calitatile procesorului de imagine de ultima generatie DIGIC III, este compact, usor si compatibil cu obiectivele EF si Ef-S si blitz-urile Speedlite de la modelele anterioare.

Aparatul DSLR Canon EOS 400D foloseste acelasi tip de acumulatori ca si 400D si, datorita acestui fapt, accesorii precum handgrip-uri sunt destul de ieftine.


Dispozitivul foto se poate achizitiona in doua versiuni, body si kit, in kit fiind inclus si un obiectiv Canon 18-55 f3.5-5.6 IS cu stabilizare de imagine. Chiar daca este printre cele mai ieftine din clasa lui (pretul de inceput este de aproximativ 2.400 de lei), se numara printre cele mai bune.

Nu are claritea lui Nikon D80 si nici culorile lui Sony Alpha A100, dar, cum spuneam mai sus, nici pretul.

Este un aparat pentru incepatori in fotografia digitala profesionala, un aparat de trecere de la aparatele compacte la cele profesionale.
Are functii in intregime automate, dar exceleaza si prin functiile manuale avansate. Este dotat cu moduri care pot fi personalizate pentru fiecare fotograf in parte si cu versiuni de firmware actualizabile.

Ca o concluzie, aparatul Canon EOS 450D este aparatul ideal pentru cei care doresc sa intre in lumea fotografilor profesionisti, realizeaza poze de o claritate mult peste medie si culori aproape perfecte. Este alegerea perfecta pentru un fotograf caruia un aparat compact nu-i mai poate oferi nimic nou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod