Boxele ideale pentru "terorizat" vecinii - dar... mai bine nu!

Boxele Logitech Z-5500 5.1 Digital sunt boxele care iti trimit vecinii la iarba verde... Sunt boxele care-ti sparg geamurile, sunt responsabile de caderea varului pe casa scarii...
Boxele Logitech Z-5500 5.1 Digital sunt boxele care iti trimit vecinii la iarba verde... Sunt boxele care-ti sparg geamurile, sunt responsabile de caderea varului pe casa scarii, sunt boxele din cauza carora lustra celui de dedesubt s-a mutat pe masa din mijlocul camerei...

Boxele Z-5500 includ 4 sateliti, un imens subwoofer, un difuzor central, panoul de comanda Digital Touch si o telecomada wireless. Toate setarile se fac prin panoul de comanda Digital Touch Control Center care are sase butoane, ecran LCD cu iluminare de fundal albastra care afiseaza informatii despre setarile sistemului pe doua randuri si o rotita mare pentru setarea mai usoara a volumului.
Pe langa acestea, un receptor infrarosu te ajuta sa nu te ridici din pat, ci doar sa apesi un buton de pe telecomanda.

Consola permite decodarea coloanelor sonore in formatele Dolby Digital, DTS si DTS 96/24, facilitand conectarea directa la dvd playere si console de jocuri. Din telecomanda poti seta toate functiile panoului de comanda.

Setul de boxe are o gama impresionanta de mufe jack care-ti dau posibilitatea de a conecta simultan pana la 6 surse audio (PC, CD, DVD, playere portabile si console de jocuri).
Cele trei intrari stereo din spatele panoului de comanda pot fi setate individual (pentru conectarea la trei surse independente) sau ca un grup (pentru placile de sunet 5.1).

Cei care doresc sa foloseasca sistemul de boxe pentru vizionarea DVD-urilor au la dispozitie intrari digitale si coaxiale.
Panoul central mai contine in lateral doua porturi, unul pentru casti si unul pentru conectarea la inca o sursa de sunet, in cazul in care cele trei porturi din spate sunt folosite pentru placile de sunet 5.1.

Am tot povestit despre ce poti "baga" in el, dar am omis sa iti spun ce poti "scoate".
Puterea acestor boxe este de "doar" 505W RMS, 62W pe fiecare satelit, 69W pe difuzorul central si 188W alocati imensului subwoofer care masoara 25,4 cm si in care gasesti amplificatorul de 500 W si alimentatorul sistemului.

Pretul acestor boxe este de aproximativ 1.000 de lei. Vorba aceea... dai un ban, dar stai in fata!

Boxele Logitech Z-5500 iti ofera un sunet de calitate fie pentru muzica, TV, filme sau jocuri, dar nu sunt recomandate celor care stau cu parintii, celor care stau la bloc sau celor care au vecini care dorm toata ziua...
Sunt boxele pentru care iti vine politia la usa, si nu sa te intrebe ce marca sunt...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iancu ionut stefan pe 11 Mai 2008, 21:32
    Vreau si yo :D

    vreau si eu unul.stie cineva unde se gaseste asa ceva?

    0
    0

  • Irinalexy pe 29 Apr 2008, 19:03
    Super tare!!!

    Stie careva de unde pot sa mi le achizitionez? De abia astept sa imi terorizez vecinii!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod