Back-up usor cu Clickfree Traveler

Iti amintesti episodul acela din "Totul despre sex" in care Carrie isi pierduse toate articolele de pe laptop, si asta pentru ca nu facuse niciodata un back-up al fisierelor? Si tie ti se poate...
Iti amintesti episodul acela din "Totul despre sex" in care Carrie isi pierduse toate articolele de pe laptop, si asta pentru ca nu facuse niciodata un back-up al fisierelor? Si tie ti se poate intampla oricand sa pierzi totul, doar computerele sunt doar niste masinarii fara suflet, care nu stiu cat de importante sunt pentru tine datele stocate pe hard-disk-ul laptopului sau al desktop-ului personal.

Din fericire, poti sa ramai aproape la fel de nepasatoare cand vine vorba de back-up al fisierelor, daca iti cumperi un Clickfree Traveler.

Clickfree Traveler este un hard-disk portabil, de dimensiunile unui card de credit, cantarind cam cat un pix si cu capacitatea de 16, 32 sau 64 GB.
Tu decizi care ti se potriveste, in functie de cat de multe date ai stocate in computer.

Sa faci back-up cu Clickfree Traveler este extrem de simplu: il conectezi la computerul tau prin cablul USB din dotare, el isi face treaba si gata! Apoi, pentru a recupera fisierele atunci cand vei avea nevoie de ele, trebuie sa procedezi cam la fel. Mai simplu de atat nu se poate.

Daca ai mai multe computere de pe care vrei sa salvezi datele, nicio problema: cu Clickfree Traveler poti face back-up-uri multiple.

In lume, la fiecare 53 de secunde, un laptop este furat, iar din aeroporturi dispar 12.000 de laptopuri in fiecare saptamana.
Asta inseamna ca, in cazul in care calatoresti mult, ar fi bine sa-ti faci copii de rezerva ale fisierelor importante pentru tine.

Poate ca pare imposibil ca tocmai tie sa-ti dispara laptopul, dar daca informatiile stocate pe acesta sunt mai valoroase decat el, cel mai bine este sa fii precauta.

Poti, de asemenea, sa folosesti acest hard-disk minuscul pentru transferul de fisiere de pe un computer pe altul.

Clickfree Traveler va crea copii de rezerva pentru mai mult de 400 de tipuri de fisiere, incluzand fisiere foto, muzica, video, prezentari, e-mail-uri salvate pe hard-disk si asa mai departe.
Dupa ce ai facut primul back-up complet, Clickfree Traveler nu va face acelasi lucru de mai multe ori, astfel ca vor fi copiate doar fisierele noi.

  • Poti folosi hard-disk-ul portabil Traveler cu urmatoarele sisteme de operare: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 si MacOS X 10.5 Leopard sau versiunile urmatoare;
  • Clickfree Traveler masoara 85 x 53 x 5 milimetri si cantareste 30 de grame;
  • Preturile acestor hard-disk-uri sunt de 80 de dolari pentru cel de 16 GB, 150 de dolari pentru versiunea de 32 GB si 250 de dolari pentru hard-ul cu cea mai mare capacitate, de 64 GB;
  • Produsele sunt disponibile pe site-ul clickfree.com (deocamdata, pot fi comandate din doar patru tari europene, iar Romania nu este una dintre ele).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod