Aspirator USB pentru calculatoarele greu incercate

Dupa cum bine stim, toti maniacii calculatoarelor prefera sa ia masa in fata monitorului. Mai un biscuit, mai un sandvis, poate niste chipsuri, eventual alune sau fistic...
Dupa cum bine stim, toti maniacii calculatoarelor prefera sa ia masa in fata monitorului. Mai un biscuit, mai un sandvis, poate niste chipsuri, eventual alune sau fistic in serile in care un film merge in paralel cu o discutie interesanta pe messenger.

Dar ce te faci cand tastatura incepe sa dea semne de oboseala si realizezi ca nu mai scrie bine, nu pentru ca-i muncita, ci pentru ca pe sub taste se gasesc cateva zeci de grame de firimituri de paine, chipsuri sau coji de alune?

Un accesoriu conectat la portul USB al calculatorului de acasa sau al laptop-ului te poate scapa de acele mici farame nedorite.

Este un mini aspirator care, conectat la calculator, iti face curat pe sub tastele laptop-ului sau ale desktop-ului, lasand tastatura si spatiul de sub butoane curat ca in prima zi de folosinta.

Are un cablu de un metru, destul cat sa-ti aspire si covorasul de sub birou sau chiar boxele si subwooferul de praful acumulat de la ultima petrecere.

Este dotat cu doua capete de aspirare, dintre care unul cu perie, care iti lasa tastatura ca noua dupa fiecare folosire.
Pentru a-l curata de resturile aspirate, nu trebuie decat sa desurubezi partea superioara si e ca nou. Are doua viteze de aspirare, a doua fiind folosita pentru firimiturile mai mari prinse intre taste sau cele lipite de... sucul care a curs din greseala (intotdeauna din greseala, stiu!).

Poate fi achizitionat cu aproximativ 40 de lei si se gaseste si la noi, in magazinele online (un exemplu ar fi www.fungift.ro).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod