Alarma pentru siguranta ta

Marks and Spencer ne propune un dispozitiv pentru siguranta femeilor. Micutul gadget arata ca un telefon mobil de dimensiuni reduse, masurand doar 7,7 x 3,7 x 2,2 centimetri.
Marks and Spencer ne propune un dispozitiv pentru siguranta femeilor. Micutul gadget arata ca un telefon mobil de dimensiuni reduse, masurand doar 7,7 x 3,7 x 2,2 centimetri. Atunci cand este actionat, dispozitivul emite un sunet care imita tipatul unei femei, dar mult mai "galagios": 130 de decibeli, adica aproape la fel de galagios ca un avion cu reactie si cu siguranta mai tare decat un pickhammer sau o drujba.

Cand ne simtim pusi in pericol, nivelul adrenalinei din organism creste, acest fapt putand duce la pierderea temporara a vocii.
In cazul in care esti atacata, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa-ti pierzi vocea. Aici intervine dispozitivul cu alarma care, odata activat, "striga" in locul tau, dezorientandu-ti atacatorul. Vei avea cateva secunde ca sa fugi si sa te salvezi.

Alarma are un design foarte placut si o poti atasa la chei sau la geanta, pe post de accesoriu la moda. Poti alege dintre cele cinci modele disponibile pe site-ul Marks & Spencer; pretul alarmei este de 19,50 euro plus taxele de transport.

Alarma functioneaza cu o baterie si o poti utiliza numai timp de 10 minute.
Partea proasta este ca bateria nu poate fi inlocuita, iar daca vrei sa testezi alarma sau daca planuiesti sa "te joci" cu ea, risti sa ramai si fara voce si fara alarma daca vei avea vreodata nevoie de ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod