Accesorii incalzite prin USB

Cand lucrezi intr-un birou neincalzit, o pereche de manusi calduroase sau niste papuci de casa moi si caldurosi ti-ar prinde foarte bine. Si chiar daca in...
Cand lucrezi intr-un birou neincalzit, o pereche de manusi calduroase sau niste papuci de casa moi si caldurosi ti-ar prinde foarte bine. Si chiar daca in jurul tau e cald, dar extremitatile tale raman reci, cu aceste accesorii nu vei mai avea probleme.

In cazul manusilor, totul este simplu: le pui pe maini si in cateva minute te-ai incalzit. Degetele se pot misca libere pe tastatura, iar daca tot nu te-ai incalzit suficient, le poti acoperi si pe ele cu manusi.

Manusile incalzite prin USB sunt facute din lana, au doua niveluri de incalzire si se conecteaza individual la cate un port USB.
Acestea functioneaza cu orice port USB, fie el de la PC sau Mac ori de la consolele de jocuri Playstation 2 si Xbox 360.Pachetul care include o pereche de manusi si doua cabluri USB costa 25 de dolari pe site-ul perpetualkid.com.

Papucii de casa care se incalzesc prin USB arata, de fapt, ca o perna, asta pentru ca nu se pot desparti, iar tu vei fi nevoita sa-ti tii picioarele in aceeasi pozitie. Papucii au impreuna aproximativ 33 x 33 centimetri si iti vor incalzi picioarele in zilele reci sau in fiecare zi, daca ai probleme cu circulatia sanguina periferica.
Pentru 30 de dolari, papucii cu incalzire pin USB pot fi ai tai. Ii gasesti tot pe site-ul perpetualkid.com.

Daca manusile nu sunt pentru tine, poti incerca mousepad-ul care se incalzeste pe acelasi principiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod